24 / 04 / 2024

Abdullah Gül nerede oturacak

Abdullah Gül nerede oturacak

Cumhurbaşkanı Gül: İstanbul'a yerleşeceğim, Ankara'da olmayı şimdilik düşünmüyorum. Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişi nasıl davranırsa, ben de bundan sonra muhakkak ki öyle davranacağım. Beni bilenler bunu bilir dedi...

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Sinpaş Gökorman nerede?

Sinpaş GYO Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Toplam 420 konuttan meydana gelen Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Peki Sinpaş Gökorman nerede?

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Abdullah Kiğılı'nın AVM isyanı!

AVM Endeksi'ne göre Türkiye'de 377 AVM var. Sadece 20 kentte AVM bulunmuyor. Erkek giyim markası Kiğılı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, "Terörü hallettiğimiz takdirde yabancı AVM yatırımcılarıyla bu işi çözeceğiz.. " dedi.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Abdullah Gül nerede oturacak Haberi

Abdullah Gül nerede oturacak

Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığı görevi sona erdikten sonra İstanbul'a yerleşeceğini açıkladı.


Cumhurbaşkanı Gül: "İstanbul'a yerleşeceğim, Ankara'da olmayı şimdilik düşünmüyorum. Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişi nasıl davranırsa, ben de bundan sonra muhakkak ki öyle davranacağım. Beni bilenler bunu bilir. Beni bilmeyen, yani bizim cenaha yeni giren veyahutta geçmişi çok bilmeyenler bu konularda günlük konuşurlar. Demin söylediğim kadar söylemiş olayım, saygısızlıklarını bir hatırlatmış olayım...