25 / 04 / 2024

Adnan Temiz

Adnan Temiz

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Adnan Menderes Üniversite Hastanesi kendi elektriğini üretecek!

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, kendi elektriğini üretecek. 'Güneş Pili' projesiyle hem enerji maliyetlerini azaltacak hem de temiz enerji üretecek.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar, Kavaklı ve Adnan Kahveci'de imar planı değişiklikleri!

Beylikdüzü Belediye Meclisi, 5 Ocak 2015 Pazartesi günü gerçekleştireceği toplantısında Kavaklı, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerindeki imar planı değişiklerini oylayacak. İşte imar planı değişikliği önerilen o ada ve parseller...

Adnan Dabak kimdir?

Edip Gayrimenkul Genel Müdürü Adnan Dabak, 31 Aralık 2014 tarihinde görevinden istifa etti. Peki, Adnan Dabak kimdir? Adnan Dabak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Adnan Dabak...

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

Adnan Köklükaya kimdir?

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'ın görevinden alınması nedeniyle vekaleten müdür olan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köklükaya kimdir? İşte Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köklükaya...

Karşıyaka'da temiz çevre için bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

İnşaat faaliyetlerinin yoğunluk kazandığı bölgelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşların şikâyetlerini dikkate alan Karşıyaka Belediyesi yetkilileri, daha temiz ve sağlıklı çalışma ortamı yaratmak için 'bilgilendirme toplantısı' düzenlendi.

Çevre Bakanlığı daha temiz denizler için çalışmalarına devam ediyor!

Çevre Bakanlığı daha temiz denizler için çalışmalarına devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Temiz denizlerin bir göstergesi olan mavi bayrak sayısını 397’ye çıkartarak, bu alanda dünya üçüncüsü olduk” dedi.

Adnan Polat: TT Arena için çok acele ettim!

Adnan Polat, İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın kendisi ile ilgili ortaya attıkları iddialara çarpıcı cevaplar verdi. Polat, TT Arena'nın açılışındaki konuşması için TOKİ eski başkanı, eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ı eleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temiz Hava Merkezleri kuruyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile sekiz büyükşehirde “Temiz Hava Merkezleri” kuruluyor. Ülke genelinde hava kalitesini 175 adet sabit ve 4 adet mobil hava kalitesi ölçüm istasyonu ile ölçülüyor..

Büyükşehirlere temiz hava merkezi kurulacak!

‘Kentin havası kirli mi, temiz mi’ tartışmaları henüz başlarken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, aralarında Ankara’nın da yer aldığı 8 büyükşehirde ‘temiz hava merkezi’ kurulacağını açıkladı.

Temiz Hava Merkezleri kuruluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 8 büyükşehirde “Temiz Hava Merkezleri” kuruluyor. Tüm Temiz Hava Merkezleri için arsa tahsis çalışmaları tamamlanmış olup bina kurulum işlemleri devam ediyor.

TAV Adnan Menderes Havalimanı'nda Airpot Otel açacak!

Adnan Menderes Havalimanı'nı yıllık 30 milyon yolcu kapasitesi ile modern bir yapıya kavuşturan TAV, İzmir'i Türkiye'nin ikinci aktarma merkezi olma hedefine adım adım yaklaştırıyor...

Adnan Menderes Havalimanı'na Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından belirlenen ‘Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Adnan Temiz Haberi

Adnan Temiz

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT   a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...