20 / 04 / 2024

Afet Lojistik Depo samsun

Afet Lojistik Depo samsun

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, afet ve acil durum hallerinde, çadır ve acil müdahale malzemelerinin depolanması amacıyla Samsun'da kurulması planlanan Lojistik Depo hakkında bir açıklamada bulundu.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana'da 10 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO'nun Adana'daki gayrimenkulü üzerinde bulunan 46 bin 946,40 metrekarelik arsanın üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo yapılacak. VYT İnşaat ile 10 milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Reysaş GYO Gebze'de 9.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Gebze'de bulunan Selim Keleş ve Süleyman Keleş'e ait 9 bin 364,62 metrekarelik ortak mülkiyetli arsa 9 milyon 488 bin 566 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. Arsa üzerine 17 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

Alacalı İnşaat kapasitesini iki katına çıkaracak!

Alacalı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Doyranlı, "2019 yılı ve sonrasında kapasitemizi iki katma çıkarmayı hedefliyoruz. Fark yaratma gücümüzü, çok katlı konut ve lojistik depo binalarını hızlı, ekonomik ve depreme yüksek dayanımlı anahtar teslimi hizmeti vererek göstereceğiz." dedi...

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde inşa edilecek lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı...

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kale tarafından kuruldu. 

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Reysaş GYO Kocaeli'de 11.9 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'ndeki arsayı 11 milyon 900 bin TL'ye satın aldı. Arsa üzerine Çayırova Kampüsü içerisindeki 13.Depo Binası olarak, 13 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

Kiler GYO Esenyurt'tan 4 adet depo aldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Lojistik Merkezi'nden 4 adet depo satın aldı.

Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi

Yaşar Birleşik Pazarlama'dan depo ve lojistik merkezi!

Türkiye'nin önde gelen satış ve dağıtım şirketlerinden olan Yaşar Birleşik Pazarlama, tüketicilere ürünlerini daha hızlı ulaştırmak için İstanbul Avrupa Yakası Depo ve Lojistik Merkezi temel atma törenini gerçekleştirdi.

Afet Lojistik Depo samsun Haberi

Afet Lojistik Depo samsun


Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, afet ve acil durum hallerinde, çadır ve acil müdahale malzemelerinin depolanması amacıyla Samsun'da kurulması planlanan Lojistik Depo hakkında bir açıklamada bulundu. Vali Aksoy yaptığı açıklamada, "Afet ve acil durum hallerinde, hem afetzedeler hem de afet bölgesine ilk müdahalenin yerinden, hızlı ve etkin şekilde yapılmasına katkı sağlamak amacıyla görevlendirilen sivil toplum kuruluşları (STK) ile kamu kurum ve kuruluşlarının görevli personellerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere çadır ve acil müdahale malzemelerinin depolanması amacıyla Türkiye'de 15 bölgede, toplam 27 adet Lojistik Depo kurulması planlanmaktadır. Bu kapsamda, Balıkesir ve Hatay'daki depoların tadilat ve teşrifat işlemleri yapılırken, Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Manisa, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kırıkkale, Kocaeli, Muğla, Muş, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Van...