20 / 04 / 2024

ağaç taşıma firmaları

ağaç taşıma firmaları

Zekeriyaköy’de 467.000 metrekare arazinin 50.000 metrekaresinde bir konut projesi gerçekleştirmeye hazırlanan Siyahkalem, inşaat alanı içinde bulunan ağaçların taşınması için Alman OPİTZ International firması ile anlaşma imzaladı.

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu taşıma 2 gün ücretsiz: İBB açıkladı! 29 Ekim Pazar günü metro, metrobüs, tramvay bedava!

İstanbullular 29 Ekim Pazar günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyordu. İstabullulara bir son dakika müjdesi geldi. İşte İBB'den toplu taşıma ile ilgili yapılan o açıklama...

Bakanlıktan şok toplu taşıma kararı: 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? 

Son ayların en çok merak edilen 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma konusuna bakanlık son noktayı koydu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları hakkında açıklama yaptı.

Üniversite öğrencileri için müjdeli haber! Toplu taşıma binişleri artık ücretsiz olacak

Bursa Nilüfer Belediye Meclisi, üniversite öğrencilerini sevindirecek bir karara imza attı. Artık öğrenciler toplu taşıma hizmetlerinden ücret ödemeden yararlanabilecekler. Bursa’da hayata geçirilecek bu uygulama, öğrenciler için oldukça avantajlıdır. İşte bu yeni uygulama hakkındaki ayrıntılar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Apple o fabrikasını taşıma kararı aldı!

Apple’ın cihaz üretimlerinin bir kısmını Hindistan’a taşımaya hazırlanıyor.

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metro, metrobüs ücretsiz mi?

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? soruları vatandaşlar tarafından yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metro ve metrobüs bedava mı?

Bayramda toplu taşıma bedava mı olacak sorusu hafızaları meşgul ederken illerden de toplu taşımaya ilişkin peş peşe açıklamalar geliyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirecek binlerce kişinin sorusuna yanıt ise haberimizde. İşte, toplu taşımalarda son durum...

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

ağaç taşıma firmaları Haberi

ağaç taşıma firmaları

Zekeriyaköy’de eski füze üssü olarak kullanılan Toplam 467.000 metrekare arazinin 50.000 metrekaresinde bir konut projesi gerçekleştirmeye hazırlanan Siyahkalem, inşaat alanı içinde bulunan ağaçların taşınması için Alman OPİTZ International firması ile anlaşma imzaladı.


Geçtiğimiz günlerde Sarıyer’de basınla bir araya gelen OPİTZ firması yetkilileri, taşıma işleminin 3 Aralık tarihinde başlayacağını ve taşımanın basının gözetimine açık gerçekleştirmeyi planladıklarını açıkladı.

Taşınacak ağaçların bir bölümünün önümüzdeki günlerde budama işlemine başlayacaklarını belirten OPİTZ International yetkilisi Francesco Maria Maccazola, taşınırken ağaçların dallarına zarar gelmemesi için sınırlı bir budama işlemi yapmaları gerektiğini söyledi. 


Dünyada 1900’lerin başından beri ağaç taşıma işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Maccazola, arazi üzerinde nakledilmesi zor görünen çok büyük ağaçlar bile hiç zarar vermeden taşıyacaklarını öne sürdü.

Maccazola “Ağaçların yeni yerinde hayatına devam edebilmesi için ona destek olmak gerekiyor. Ağacın...