26 / 04 / 2024

Ağaoğlu gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi

Ağaoğlu gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi

'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar sertifikalanın aldı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı, Ağaoğlu Grubu olarak başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Ağaoğlu İnşaat gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu İnşaat'ta iş sahibi olacak...

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satış fiyatları!

Çekmeköy Park Ağaoğlu satış fiyatları 446 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip projede toplamda 739 adet daire yer alıyor.

Ağaoğlu gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi Haberi

Ağaoğlu gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi

'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar sertifikalanın aldı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı, Ağaoğlu Grubu olarak Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını söyledi. 

Abdulkadir AVCI Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, her geçen gün büyüyen sektörün gayri safi hasıla içindeki payının yüzde 5,5-6 civarında olduğunu belirterek, "Tüketicinin ihtiyacı olan konut tiplerini doğru belirlemek için piyasayla bu iletişimi kuracak ve piyasayı yorumlayabilecek vizyonda eleman yetiştirmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.Ağaoğlu'dan yapılan açıklamaya göre, grubun Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırladığı "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programına katılanlar, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı. 

Sertifika programının kapanış törenine katılan Rahvalı, Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını bildirdi.Ağaoğlu olarak,...