20 / 04 / 2024

Ak Kule İnşaat iletişim

Ak Kule İnşaat iletişim

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Ak Enma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Enma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kibar tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Ak Kule İnşaat iletişim Haberi

Ak Kule İnşaat iletişim


Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu.


Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.         İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2.         Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa,...