20 / 04 / 2024

akdenizdeki depremde son durum

akdenizdeki depremde son durum

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 00.30'da Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi açıklaması! Büyük depremde neler olacak? 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür, Marmara depreminde ekonominin çarklarının duracağına, Türkiye'nin siyasi bağımsızlığının kalmayacağına dikkat çekti. 

Son dakika: AFAD haritayı resmen duyurdu! 60 günde 24 bin 927 kez oldu! Gören, duyan inanamadı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremde hayatını kaybedenlerin gerçek sayısını açıkladı. Son gelen bilgilere göre, ölü sayısı artmaya devam ediyor. Güncel veriler nelerdir? İşte detaylı bilgiler...

Malatya’daki depremde son durum! Ölü ve yaralılar var!

Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin ardından bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12.04'te meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 1 kişinin öldüğü bildirilirken, yaralı sayısı ise artıyor.

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

Son dakika! Kaçan müteahhit havalimanında yakalandı

Depremde yıkılan binaların müteahhitlerinin yurtdışı yasağı getirilmesi istenirken bu müteahhitlerden biri yurtdışına çıkarken son anda yakalandı

Bakan Kurum'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması: Olası bir depremde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada olası bir depremde Kanal İstanbul'un rezerv alan görevi göreceğini söyledi.

Kolonu kesilmiş binayı depremde neler bekler? Uzmanlar anlattı!

Türkiye'de yaygın şekilde yapılan 'kolon kesmenin' ölümcül sonuçları İzmir depreminde olduğu gibi her depremde karşımıza çıkıyor. Kolonu kesilmiş binaları bekleyen son ne? Vatandaşlar oturdukları binaya ilişkin neler yapabilir? Kolon kesenleri nasıl bir ceza bekliyor? Uzmanlar açıkladı...

Çalan telefon sayesinde yıkılan binadan son anda kurtuldular!

İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki diş kliniğinden son anda kurtulan Olcay Maşa, kendilerinden 2 saniye önce depremi hisseden kardeşlerinden aldıkları telefonla kaçmaya başladıklarını belirtti.   

Emrah Apartmanı'nda hazin son! Müteahhit dede depremde torunlarını kaybetti!

Geçtiğimiz gün İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Emrah Apartmanı’nın müteahhiti Hayati Uzun, depremde torunlarını kaybetti. Uzun’un 1992 yılı Erzincan depreminde başka bir torununu daha kaybettiği ortaya çıktı.

Depremde minaresi yıkılan Hacı Ahmet Tükenmez Camii'yi fırtına vurdu!

Geçtiğmiz aylarda Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde minareleri yıkılan Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi son günlerde yaşanan fırtınadan etkilenerek yerinden çıktı...

akdenizdeki depremde son durum Haberi

akdenizdeki depremde son durum

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 00.30'da Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 


Deprem, 7,47 kilometre derinlikte...