19 / 04 / 2024

AKGD Turizm Limited Şirketi

AKGD Turizm Limited Şirketi

AKGD Turizm Limited Şirketi, Ayşegül Köse tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Şişli, Halaskargazi Caddesi, Bina No:5 Bağımsız Bölüm No:7'de kuruldu.

Maram Dış Ticaret ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Maram Dış Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Khled Klef A Aljuaid ve Nof A.A. Baabdullah ortaklığında kuruldu. 

Go Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Go Travel Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 60 TL sermaye bedeli ile Metehan Aslantaş tarafından kuruldu. 

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 TL sermaye bedeli ile Ramazan Oklu tarafından kuruldu. 

Jonathon Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Jonathon Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlayan Dandin ve Coşkun Durmaz tarafından kuruldu.

Kayarı Grup Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayarı Grup Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Jehad  Alkayarı tarafından kuruldu. 

Mehter İnşaat Metal Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mehter İnşaat Metal Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kılıç tarafından kuruldu. 

Efsane Internatıonal Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efsane Internatıonal Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Efsane Internatıonal Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a taşındı. 

Sembilet Turizm Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Sembilet Turizm Limited Şirketi Sultanahmet Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Erol tarafından kuruldu. 

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Çınar tarafından kuruldu. 

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Kermanı tarafından kuruldu. 

Goldenatrips Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Goldenatrips Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Wahab ve Ümit    Korutürk ortaklığında kuruldu. 

AKGD Turizm Limited Şirketi Haberi

AKGD Turizm Limited Şirketi

AKGD Turizm Limited Şirketi, Ayşegül Köse tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


AKGD Turizm Limited Şirketi iş konusu; Seyahat Acentalığı yapmak. a. Yurt içinde veya yurt dışında kara, deniz ve hava ulaştırma araçlarıyla bireysel veya grup gezileri düzenlemek, spor, toplantı ve benzeri düzenlemeleri gerçekleştirmek veya başka acentalar tarafından yapılan bu tür organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak ve bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak. b. Şehir ve yöre turları veya yurt içi turlar düzenlemek veya başka seyahat acentaları tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satmak, sattırmak ve bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak. c Her türlü ulaşım araçlarının biletlerini satmak veya sattırmak, bu araçlarda isim ve yer rezervasyonları yapmak ve yaptırmak. d. Turizmin ve turizm işletmeciliğinin gereği olarak her türlü malları, kara, deniz...