19 / 04 / 2024

aks yapı emporia teslim tarihi

aks yapı emporia teslim tarihi

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Şerifali Emporia Evleri'nin proje satışa çıktıktan 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor

AKS Yapı Emporia!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edilen AKS Yapı Emporia projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin liradan başlangıç gösteriyor

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kara tarafından kuruldu.

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Akyel tarafından kuruldu.

Kortek Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kortek Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Barbaros Aksöz tarafından kuruldu. 

DNY İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNY İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Semih Aksöz tarafından kuruldu. 

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Emporia İstanbul projesi dört blokta toplam 536 daireden meydana geliyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...

İZBAN Selçuk aksında son aşamaya gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında son aşamaya geldi.

aks yapı emporia teslim tarihi Haberi

aks yapı emporia teslim tarihi

Şerifali Emporia Evleri İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'ye bağlı Şerifali'de yükseliyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.


AKS Yapı imzası ile inşa edilen Şerifali Emporia Evleri'nin 1 ay sonra lansmanının yapılması planlanıyor. Proje Şerifali'de yıkımı tamamlanan Vural Sitesi'nin üzerine yer alacak.


Şerifali Emporia Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 2 blok halinde yükselen proje toplam 500 adet konuttan meydana geliyor.


Emporia Şerifali satılık daire fiyatları metrekare bazında 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede fiyatların lansman sonrasında 500 lira artarak 4 bin 500 lira olması bekleniyor.


AKS Yapı Emporia teslim tarihi proje satışa çıktıktan 24 ay sonra olarak belirlendi. Projede yer alan konutların büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor.


Ümraniye Emporia Şerifali iletişim

Şefiali Emporia telefon: 0 216 313 45 82

Web...