28 / 03 / 2024

Aktaş Zemin İnşaat iletişim

Aktaş Zemin İnşaat iletişim

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yavuz Kızıloğlu ve Hakan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

Sartek Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş tarafından kuruldu.

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Hakverdi tarafından kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Aktaş Zemin İnşaat iletişim Haberi

Aktaş Zemin İnşaat iletişim

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yavuz Kızıloğlu ve Hakan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. 


Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-ZEMİN ETÜDÜ 1. Her türlü inşaat mühendisliği yapılarında, her türlü zemin ve temel ile ilgili etüdleri yapmak, 2. Modern geoteknik mühendisliği ile ilgili konularda teknolojinin ülkemizde tatbikatını sağlamak, 3. Kazık,diyafram, perde duvar, ankraj, çeşitli enjeksiyon, palplanş, kesen, mini kazık, zemin dondurma yöntemi ve çeşitli zemin donatıları ve bunlar gibi modern teknolojilerin tatbikatı suretiyle her türlü zemin ve kaya ile ilgili etüd, projelendirme işlerini yapmak, 4. Yer altı suyunun düşürülmesi ve geçirimsizlikle ilgili etüd ve projelendirme işlerini yapmak, 5. Zemin ve kayanın iyileştirilmesi...