26 / 04 / 2024

AL Danışmanlık

AL Danışmanlık

AL Danışmanlık Genel Müdürü Marka yönetimi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Ayşen Laçinel, Pazarlama ve satış bölümündeki çalışanların motivasyonu, fark edilmeleri ve hedefe yönelik odaklanmaları gerekir dedi...

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

Al Munzir Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Al Munzir Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Hassa

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erkan Daka tarafından kuruldu.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

Al Raed Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Al Raed Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Semman tarafından kuruldu.

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilbay tarafından kuruldu.

AL Danışmanlık Haberi

AL Danışmanlık

Perakende, turizm, inşaat gibi sektörlerde, satış danışmanı ve satış yöneticilerinin; satış hedeflerine ulaşabilmeleri noktasında açıklamada bulunan AL Danışmanlık Genel Müdürü Marka yönetimi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Ayşen Laçinel, şunları söyledi: 


“Pazarlama ve satış bölümündeki çalışanların motivasyonu, fark edilmeleri ve hedefe yönelik odaklanmaları; ancak doğru- etkili bir prim sistemi ve ödüllendirme uyarı sistemleriyle sağlanabilir” dedi. 


Ayşen Laçinel, satışları katlarken, memnun müşteri ve mutlu çalışan yaratmanın 7 formülüne ilişkin şunları söyledi: 

1)Satış şirketinin organizasyonunu olabildiğince yalın kurgula, komplike organizasyon ve iş süreçlerinden kaçın.

2)Yalın organizasyonda, yalın iş akışı ve yalın görev tanımlarını; ilgili çalışan ve yöneticiye iyi anlat, anlaşılmış olmanın geribildirimi mutlaka al.

3)Maaş düşük olsun, ama satış hedeflerinin her kademesi için ayrı kriterlerin belirlendiği, herkesten çok kazandıran bir prim sistemini devreye alın. Bu şekilde, düşük...