29 / 03 / 2024

Alanya Belediyesi toplantı

Alanya Belediyesi toplantı

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi...

Alanya Belediyesi'nden kiralık iş yeri! Yazlık bölgede iş yeri arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da yer alan iş yerini 3 yıllığına kiraya verecek. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım işi ihalesi!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da iş merkezi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'deki ilanın detayları...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi tarafından sahilde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor.  Bölgede gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya Belediyesi toplantı Haberi

Alanya Belediyesi toplantı

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi. Yücel, "Beldelerde ki ve merkezde ki bir kaç belediye mallarının tekrar ihalesi vardı, iyi bir katılım oldu alan arkadaşlarımıza da şimdiden hayırlı olsun. Bu hafta yapılan eğitim şenliklerinden dolayı tüm eğitici arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Gelecek haftaki öğretmenler gününü de şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu. Belediyeye yapılacak olan yeni atamalar konusuna değinen Yücel isimleri henüz belirlemediklerini önümüzde ki günlerde isimlerin netlik kazanacağını belirtti. 


Turizm sezonunu bitmesiyle birlikte başlayan inşaat ve restorasyon çalışmalarına değinen Yücel esnafın çalışmalara erken başladığını, inşaat sektörününde geçtiğimiz günlerde çalışmalara başladığını söyledi, Yücel, "Tabi inşaat sektörü açıldı ama çevre duyarlılığıyla ilgili, gerek gürültü kirliliği...