20 / 04 / 2024

Alaşehir imarı

Alaşehir imarı

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilde yatırım yapmak isteyenlere, 26 yıldır yapılamayan imar planlarının engel olduğunu söyledi. Başkan Ergün, ilçenin ilk özel hastanesi olacağını bildirdi.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Başakşehir imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Tatarcık Mahallesini de Kapsayan Özel Proje Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıktı.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Alaşehirlilerin ev hayali gerçek olacak!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Alaşehir imarı Haberi

Alaşehir imarı

Alaşehir ilçesinde Gediz Global A.Ş. tarafından yapılacak Özel Sarıkız Hastanesi'nin temel atma töreninde konuşan Başkan Ergün, ilçenin ilk özel hastanesi olacağını bildirdi. Ergün, Gediz Global A.Ş.'nin Manisa'da da yatırım yapmak istediğini ancak 26 yıldır yapılamayan imar planlarının buna engel olduğunu söyledi. Geçen dönemde firmanın, Merkez Efendi Mahallesi'nde belediyeye ait alanda yatırım yapmak için kendilerine başvurduğunu hatırlatan Ergün, "O günün şartlarında imar konusu nedeniyle meclis, bu yatırıma olumsuz karar vermişti. Firma sahibi, o günün şartlarında gönül koymuş olabilir ama yasalar çerçevesinde hareket ettik. Bunun sebebi Manisa'da 26 yıldır yapılamayan, siyasi çıkarlar sonucu reddedilen imar planlarıdır. 

Sonuç itibariyle baktığımızda Manisa kaybetmiştir. Allah nasip ederse Manisa'nın 17 ilçesiyle imar planı çalışmalarını başlattık. İnşallah bu tür yatırımların Manisa'da da önünü açacağız."...