25 / 04 / 2024

Alemdağ Caddesi kira

Alemdağ Caddesi kira

İstanbul'da başlayan kentsel dönüşüm hareketi konut fiyatlarından sonra semtlerin en işlek caddelerindeki fiyatları da uçurdu. Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde 25 metrekare bir dükkânın kirası 85 bin lira oldu!

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri 65 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 76 milyon 700 bin TL olarak açıklandı. Gayrimenkulün aylık piyasa kira değeri ise 300 bin TL olarak belirlendi.

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay 0 faiz!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler, Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor!

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Alemdağ Caddesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Alemdağ Caddesi 28 Ocak'ta araç trafiğine kapatılacak..

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Bağdat Caddesi'nde kiralar düştü!

Yüksek kiralar yüzünden mağazaların kapandığı Bağdat Caddesi’nde durum değişti. 2 bin 400 m2’lik yer için birkaç ay önce 160 bin dolar olan kira 100 bin dolara düştü. Dolar 3 TL iken 480 bin TL kira isteyen mülk sahibi şimdi 340 bin liraya razı oldu.

Park Residences Cadde'de kira garantisi sağlanıyor!

Birleşik Gayrimenkul, İstanbul Bağdat Caddesi’nde bulunan Park Residences Cadde projesinde yatırımcılarına kira garantisi veriyor.

Alemdağ Caddesi kira Haberi

Alemdağ Caddesi kira

İstanbul'da başlayan kentsel dönüşüm hareketi konut fiyatlarından sonra semtlerin en işlek alışveriş caddelerindeki fiyatları da uçurdu. Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde 25 metrekare bir dükkân 85 bin liraya kiralanırken Bakırköy'ün en işlek caddesi olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi'nde 100 metrekare bir dükkânın fiyatı 70 bin liraya çıkıyor. Bu caddelerde kiranın yanı sıra verilen hava paraları 500 bin lirayı görmüş durumda. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, kentsel dönüşümle birlikte ilçenin sanayi bölgesinden alışveriş bölgesine dönüştüğünü, buna paralel olarak caddenin çevre semtlerden insan çektiğini söyledi. "Alemdağ Caddesi'nde 80 metrekare bir dükkân 80 bin liraya kiralanıyor" diyen Batur, markaların caddede yer bulmak için sıraya girdiğini, insan trafiğinin haftaiçi yüzde 35, haftasonu ise yüzde 45 arttığını söyledi.

METREKARESİ 1000 DOLAR

Alemdağ Caddesi'nin yanı sıra paralelindeki Sütçü...