28 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlunun köşkü nerede

Ali Ağaoğlunun köşkü nerede

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, İstanbul- Kuruçeşme'de yeni taşındığı köşkünün kapılarını ilk kez ALEM Dergisi'ne açtı. 1954 yapımı, Boğaz'a nazır 3 katlı bina 30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olarak kullanılmış...

Ali Ağaoğlu, Kuruçeşme'deki 60 yıllık köşke taşındı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, İstanbul- Kuruçeşme'de yeni taşındığı köşkünün kapılarını ilk kez ALEM Dergisi'ne açtı. 1954 yapımı, Boğaz'a nazır 3 katlı bina 30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olarak kullanılmış...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlunun köşkü nerede Haberi

Ali Ağaoğlunun köşkü nerede


Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu, Kuruçeşme’de yenitaşındığı köşkünün kapılarını ilk kez Alem dergisine açtı Kuruçeşme’de, Boğaziçi’ne hakim tepe bir noktada yer alan bu görkemli köşk, işadamı Ali Ağaoğlu’nun yeni evi... 


Geçmişi 1954 yılına giden tarihi yapı, 15 yıl konut olarak kullanıldıktan sonra  30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olmuş. Ünlü işadamının kapılarını ilk kez Alem dergisine açtığı yepyeni evini, Ağaoğlu iç mimari tasarım ekibinden Mimar Ebru Hamzaoğlu anlattı.


Böyle bir köşk için neler söylenebilir?

Burası ev sahibinin, yaşamın koşuşturmasını unutacağı, sevdikleriyle doğal, sade bir yaşamın huzurunu tadabileceği eşsiz bir manzara sunuyor.  Köşk uzun yıllardır tadilattan geçmemiş olduğundan, aslına uygun ama ev sahibinin kişiliğiyle örtüşen, samimi bir konsept oluşturmak istedik.





Çalışmalarınıza nasıl başladınız?

İlk iş olarak peyzaj ekibiyle birlikte korunun orijinalindeki arazide bulunan eski banklar,...