26 / 04 / 2024

Aliağa turizm

Aliağa turizm

Kutlamaya Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Mustafa Dilber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı ve TECO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya katıldı.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Petkim Aliağa lojmanları arazisi konut ve ticari alana dönüşecek!

PETKİM; lojman alanı olarak kullanılan Aliağa'daki 1.18 milyon metrekarelik arazide konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde imar planı değişikliği için başvuruda bulundu.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa Seyitali RES imar planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Yüksekköy Mevkii’nde, Seyitali RES Projesine ait Santral Sahasında ilave olarak yapılacak rüzgar türbini için 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi açıldı!

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta kuruldu.

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı revize edilerek yeniden askıya çıktı. Bakanlığın 4 Aralık 2014 tarihinde onayladığı Aliağa Paşaçiftliği imar planı revizyonu dün yeniden askıya çıktı...

Ege bölgesinin parlayan yıldızı Aliağa!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ile Gümrük ve de Ticaret Bakanlığı' nın son açıkladığı rakamlar Aliağa limanlarının potansiyelini gözler önüne serdi.

Aliağa turizm Haberi

Aliağa turizm

TÜPRAŞ Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen Kutlamaya Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Mustafa Dilber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı ve TECO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya katıldılar Kutlama programında Turizm Haftası kapsamında oynanan skeçler öğrenciler tarafından sergilendi. Kutlamada "Turizm Haftası" konulu ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yapılan Şiir, Kompozisyon ve Fotoğraf yarışmaları sonucunda dereceye giren öğrencilere, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından verilen plaketlerle ödüllendirildiler. 

Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Salih Arıkoğlu Günün önemini anlatan bir konuşma yaptı. 

Arıkoğlu, "Konuklarımız, Değerli Öğretmen arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler Ülkemizde 38.incisi kutlanan Turizm Haftası kutlama programına hoş geldiniz. İzmir'imizin Aliağa ilçesi, Eğenin ve İzmir'in sanayi kenti olması nedeniyle sanayi ve...