19 / 04 / 2024

Aliağa turizmi

Aliağa turizmi

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da turizm haftası kutlandı!

Kutlamaya Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Mustafa Dilber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı ve TECO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya katıldı.

Aliağa Kyme Antik Kenti ile tarih turizmi canlanacak!

Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden biri olan Aliağa, petrol ve demir çelik üretimi gibi sahip olduğu sanayi potansiyelinden sonra gözünü bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizme dikti.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Aliağa Seyitali RES imar planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Yüksekköy Mevkii’nde, Seyitali RES Projesine ait Santral Sahasında ilave olarak yapılacak rüzgar türbini için 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Aliağa turizmi Haberi

Aliağa turizmi

Ziyarette konuşan Başkan Acar, 'İlçemiz gündüz sahip olduğu potansiyelden tesis yetersizliği nedeni ile gece faydalanamıyor. Çünkü Aliağa kaliteli konaklama ve buna paralel olarak yatak sayısı noktasında son derece yetersiz' dedi. 

Aliağa'da farklı amaçlar için kurulmuş çok sayıda çeşitli sanayi kuruluşların olduğuna dikkat çeken Başkan Acar, 'İlçemiz  hem nüfus hem de ticaret noktasında her geçen gün biraz daha gelişiyor. Çandarlı'da yapımı devam eden Kuzey Ege Limanı ve yine ilçemizde yapılan Star Rafinerisi Aliağa'nın gelecekte daha da gelişeceğine işaret ediyor' dedi. Büyüyerek gelişen ekonomi ile birlikte Aliağa'da farklı ihtiyaçların gündeme geldiğini anlatan Başkan Acar, şunları söyledi: İlçemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına yurt içi ve yurt dışından ziyaretler yapılıyor. Yine bu kuruluşların üst düzey yöneticileri de ilçemize iş seyahatleri gerçekleştiriyor. Aynı zamanda önemli...