26 / 04 / 2024

Alsancak Stadı yıkım kararı

Alsancak Stadı yıkım kararı

Depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle yıkım kararı alınan Alsancak Stadı için Karşıyaka 2'nci Başkanı ve İzmir'in önemli müteahhitlerinden biri olan Azat Yeşil, Alsancak Stadı'nın 90 günde güçlendirilip açılabileceğini söyledi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

San Siro Stadı yıkılıyor!

Milano'nun sembolleri arasında yer alan tarihi San Siro Stadı'nın yıkımı konusunda yeni bir aşama kaydedildiği belirtildi.

Küçükköy Stadı yıkımdan kurtuldu!

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesi yapıldı!

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesini 3 milyon 511 bin TL ile Acar yıkım firması kazandı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

Alsancak Stadı yıkım kararı Haberi

Alsancak Stadı yıkım kararı

Karşıyaka 2'nci Başkanı ve İzmir'in önemli müteahhitlerinden biri olan Azat Yeşil, Alsancak Stadı'nın 90 günde güçlendirilip açılabileceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasına 4 yıl önce depreme dayanıksız raporu verildiğini ancak o günden bu yana güçlendirilmeden kullanıldığını hatırlatan Azat Yeşil, "Şimdi kalkıp Atatürk Stadına depreme dayanıklılık testi uygulansa, orası da çürük çıkar. Ayrıca Atatürk Stadı takımlar için avantaj değil, dezavantaj yaratıyor. Olimpiyat statlarında oynayan kulüpler küme düşüyor. Orada seyirci desteğinden yoksun olacağız. Menemen Stadı bile bizim için daha cazip" dedi.


İzmir 9 Eylül...