29 / 03 / 2024

altın mıknatıs ödülü kimin

altın mıknatıs ödülü kimin

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. Artık, riskli yapıların yer aldığı arsa ve arazilerdeki kentsel dönüşüm uygulamaları Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılacak.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Gram altın uçurumun dibini boyladı! Altın fiyatlarında dev düşüş! 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları sert bir düşüş kaydetti. Sabah saatlerinde gram altın 1.684 lira seviyesindeyken, 750 baz puanlık artışın ardından 1.594 liraya kadar geriledi.  Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları hızla düşüyor! Son dakika güncellemesi: gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet Altını bugün kaç TL?

7 Ağustos 2023 itibarıyla altın fiyatları, haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin etkisiyle düşüş yaşayan altın, bu hafta da düşüş trendini sürdürüyor. Peki, 7 Ağustos 2023 altın fiyatları ne kadar? 7 Ağustos 2023 güncel canlı altın fiyatları...

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme... Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın... İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları ne olacak? Fed'in faiz kararsızlığı altını frenliyor! Altın yükselir mi, düşer mi?

Doların küresel piyasalarda güç kazanması altına olan talebin azalmasına sebep oluyor. Fed’in faiz artışlarında yönünün ne olacağı ile ilgili belirsizlikler de altını frenliyor. Peki altın yükselir mi, düşer mi?

altın mıknatıs ödülü kimin Haberi

altın mıknatıs ödülü kimin

Vefa markası Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’ne layık görüldü. Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı. 


Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’nün sahibi oldu.


Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı Ankara’ya katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü kazandı.


Altın Mıknatıs Ödülleri, YEM Fuarcılık tarafından Yapı Fuarları Turkeybuild İstanbul, İzmir ve Ankara’da veriliyor. Fuarda yer alan stantlar; ürünle kurduğu bağlantı, üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri, görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler, stantların modülerliği ve yeniden kullanılabilir olma özelliklerine göre değerlendiriliyor. Bu kapsamda Vekon,...