29 / 03 / 2024

Altın Mıknatıs Ödülünü kim aldı

Altın Mıknatıs Ödülünü kim aldı

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı...

Uzmanlardan ‘altın’ tavsiye: Altındaki düşüşler alım fırsatı, kaçırmayın!

Piyasalarda borsadaki yükseliş trendinin kalıcılığının yabancı girişine bağlı olduğu görüşü ağır basarken, ABD’de yükselen faizler altını baskılamaya devam ediyor. Uzmanlar altındaki düşüşü yatırımcılar açısından ‘alım fırsatı’ olarak değerlendiriyor.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Emtia piyasasında sert düşüşler hakim: Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Emtia piyasasındaki son durum sıklıkla araştırılıyor. Peki emtia piyasasında geçtiğimiz hafta neler oldu? Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? 20 soruda tüm detaylarıyla...

“Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki, Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? İşte 20 soruda Yarısı Bizden kampanyasının tüm detayları...

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Düğünü ve altın borcu olanlara altın duayeni İslam Memiş’ten ‘son alım fırsatı’ duyurusu geldi!

Altında yükseliş sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten özellikle düğünü ve altın borcu olanlara yönelik “Yılın son fırsatı” dediği altın alım tarihi geldi.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde çıkış sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz oldu. Borsa yatırımcılarını üzerken, altın ve dövize yatırım yapanlar haftayı karlı kapattı. İşte, haftanın yatırım raporu... Altın ve döviz yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Borsada hangi hisseler prim yaptı? İşte detaylar...

Altın Mıknatıs Ödülünü kim aldı Haberi

Altın Mıknatıs Ödülünü kim aldı

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı.  

Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’nün sahibi oldu. 

Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı Ankara’ya katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü kazandı. 

Altın Mıknatıs Ödülleri, YEM Fuarcılık tarafından Yapı Fuarları Turkeybuild İstanbul, İzmir ve Ankara’da veriliyor. Fuarda yer alan stantlar; ürünle kurduğu bağlantı, üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri, görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler, stantların modülerliği ve yeniden kullanılabilir olma özelliklerine göre değerlendiriliyor. Bu kapsamda Vekon, stant alanını verimli kullanarak gerek logosunu vurgulama...