20 / 04 / 2024

Altındağ yıkımları

Altındağ yıkımları

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Bakanlık resmen duyurdu! Bina yıkımlarında son dakika gelişmesi! 2023'ün sonuna kadar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bina yıkımlarında, akredite kuruluşlardan alınmış "uygun test raporlu" toz bastırma sistemlerinin, 2023 yılının sonuna kadar kullanılabileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Altındağ yıkımları Haberi

Altındağ yıkımları

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı. Belediye bölgede, iki ayda 2 bin gecekondu yıktı. Önder Mahallesi'nde, 24052, 24053, 24054, 24055, 23418, 23419, 23427, 23428, 23429, 24430, 24264, 23426 numaralı adalar ve imar planına göre park yapılacak olan 22446 numaralı ada gecekondulardan temizlendi. Bölge, kısa sürede müteahhitlerin ilgi odağı oldu. 


'10 YILDIR ARALIKSIZ YIKIM YAPIYORUZ' 

Altındağ'da ezber bozduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "10 yıldır aralıksız yıkım yapıyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin vermedik. Çünkü Altındağ'da insanlar bize güveniyor. Artık vatandaşlar kendi mahallelerine yıkımın gelmesini istiyor. Biz de onların taleplerini yerine getiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Hızlı çalıştıklarını vurgulayan Tiryaki, 2 ay gibi kısa bir sürede...