25 / 04 / 2024

amasya toki inşaat yapım ihalesi

amasya toki inşaat yapım ihalesi

Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Amasya'da 8.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Amasya Çevreyolu inşaatı ihalesi meclis gündeminde!

Amasya Çevreyolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasya'da 16.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya İli, Pazar Mahallesi'nde 16 milyon 161 bin 620 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 11 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Amasya'nın Merkez İlçesi'nde kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. İhale, 3 Eylül'de gerçekleşecek..

TOKİ Amasya Ziyaret 2.Etap'ta inşaat hızla ilerliyor!

Amasya Ziyaret 2.Etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, projeler hakkında bilgi verdi.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

TOKİ inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek.

amasya toki inşaat yapım ihalesi Haberi

amasya toki inşaat yapım ihalesi

Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 13 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için