19 / 04 / 2024

amerika dayanıklı tüketim malları siparişi

amerika dayanıklı tüketim malları siparişi

ABD'de dayanıklı mal siparişleri Ekim ayında düşüş beklentilerinin aksine yüzde 0.4 arttı. Reuters anketine katılan uzmanlar dayanıklı mal siparişlerinin yüzde 0.6 azalmasını bekliyorlardı.

Türkiye'de 10 kişiden 4'ü oturduğu konutun depreme karşı dayanıklı olduğuna inanmıyor!

Yapılan son araştırmalara göre, Türkiye'de her 10 kişiden 4'ü oturduğu evin depreme karşı dayanıklılığına güvenmiyor. 

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

İstanbullular depremi unuttu: Bina dayanıklılık testi başvuruları günde 300'den 5'e düştü!

İTÜ Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sorumlusu İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Hasan Yıldırım, bina dayanıklılık testi talepleri ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Fiyatları dondurma kararına o marketlerden de destek geldi. Karar gıda, dayanıklı tüketim, temizlik ürünleri mutfak araç ve gereçlerindeki fiyatları kapsıyor.

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Gök tarafından açıldı.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Pera Akustik Yapı Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Pera Akustik Yapı Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited  Şirketi Sancaktepe’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Fakir tarafından kuruldu.

amerika dayanıklı tüketim malları siparişi Haberi

amerika dayanıklı tüketim malları siparişi


ABD'de dayanıklı mal siparişleri Ekim ayında düşüş beklentilerinin aksine yüzde 0.4 arttı. Reuters anketine katılan uzmanlar dayanıklı mal siparişlerinin yüzde 0.6 azalmasını bekliyorlardı.   


Daha önce yüzde 1.1 olarak açıklanan Eylül ayı dayanıklı mal siparişlerindeki düşüş yüzde 0.9'a revize edildi.

           ...