19 / 03 / 2024

Anadolu Hisarı semti

Anadolu Hisarı semti

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1955 yılında Anadolu Hisarı arsaları satışa çıkarılmış. 450 metrekare arsayı 121 adet altın parasına, 9 bin liraya satın almak mümkünmüş.

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz ilçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel'de yer alan arsaya ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Beykoz'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 168 ada 6 parsel ve 185 ada 5 parsel ile Anadolu Hisarı Mahallesi, 853 ada 4 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 8 milyon 648 bin 775 TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 Ada 76 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Anadolu Hisarı'nda 9.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadolu Hisarı Mahallesi, 855 ada 15 ve 14 parseldeki arsayı 9 milyon 305 bin TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arazisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesinde yer alan 47 adet taşınmaza ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Sinpaş GYO Beykoz projesi geliyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beykoz Anadolu Hisarı'ndan 128 milyon 886 bin TL'ye satın aldığı arazi için çalışmalara devam ediyor.

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Sinpaş GYO Beykoz'dan arsa satın aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Anadolu Hisarı Mahallesi'nden 128 milyon 886 bin TL'ye arazi satın aldı.

Anadolu Hisarı semti Haberi

Anadolu Hisarı semti

BOĞAZİÇİ'NİN İNCİSİ ANADOLUHİSARI ARSALARI SATIŞA ÇIKARILDI.


  Anadoluhisarı'nda iskele ve çarşıya iki dakika mesafede denize hakim, içinde büyük fedakarlıklarla bir senedir yolları ikmal edilmiş olup, parselasyon İstanbul Belediyesi hudutları dahiline girdiğinden şehircilik kanunlarına uygun olarak hazırlanmıştır. Her parsel 450 M2 den aşağı değildir. Başka şirketlerin Boğaziçi diye sattıkları arsalar bizim arsalardan çok uzakta olup belediye hudutları haricindedir ve köy kanunlarına tabidir. Sayın halkımızın bilhassa arsaları yerinde görüp yerinde kapatmaları menfaatleri icabıdır.

  Boğaziçi'nde bir arsa aldım derse aldanmış olurlar.

  Satışlarımızda yarısı peşin yarısı da 1 sene müddetle, taksitle satılmaktadır.

  Arsaların m2'leri 30 ile 20 lira arasındadır. Arsaların yarı bedelini verenlere canlı tasarruf senetleri hemen ipotekli olarak verilecektir.


Müracaat: Mısırçarşısı No. 37 Telefon: 26151


BEHÇET GÜNAL


(1955 yılında Reşat Altın 74 liraya satılıyormuş.)


Cumhuriyet Gazetesi 29...