29 / 03 / 2024

Anadoluda yer alan oteller

Anadoluda yer alan oteller

TUROB : "Ocak-Ağustos 2014 döneminde Türkiye genelinde 49 ayrı şehirde yeni yatırım için teşvik alınırken, inşa edilmesi planlanan otel sayısı 205'e, yatak sayısı ise 53 bin 758'e yükseldi"

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Tüketici Hakem Heyetleri Yönetmeliğinde Yer Alan Parasal Sınırların Artırılmasına İlişkin Tebliğ!

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 68. ve Tüketici Hakem Heyetleri Yönetmeliğinin 6. Maddelerinde Yer Alan Parasal Sınırların Artırılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Amasya ve Eskişehir'de yer alan iki taşınmaz özelleştirildi!

Amasya ve Eskişehir'de yer alan taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

Türkiye'nin ihracatında ilk 20'de yer alan ülkeler hangileri?

Türkiye'nin ihracatında ilk 20'de yer alan ülkelere 2019'da 111,2 milyar dolarlık dış satım yapılırken, bu rakam toplam ihracatın yaklaşık yüzde 65'ine karşılık geldi.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

Innovia 2'de yer alan 33 adet konutun 2018 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 2'de yer alan 33 adet konuta ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı oldu!

Sarıyer'in Rumelifeneri Mahallesi'nde yer alan Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı olarak ilan edildi..

Sakarya AKOM'da yer alan iş yerlerinin ihalesi yapıldı!

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerlerinin satış ihalesi gerçekleştirildi. 

İstanbul Sarıyer ve Antalya Kepez'de bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

İstanbul'un Sarıyer ve Antalya'nın Kepez ilçelerine bağlı bazı mahallelerin sınırları içinde yer alan bazı bölgeler, Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edildi.

Lara'daki falez kıyısında yer alan plajlar düzenlemeye giriyor!

Antalya'nın ünlü restoranlarından Lara Balıkevi'nin 1'inci Derece Doğal SİT alanı falez kıyısında yer alan plaj noktasında Muratpaşa Belediyesi'nce yapılmak istenen düzenleme gerginliğe neden oldu.

Anadoluda yer alan oteller Haberi

Anadoluda yer alan oteller

İstanbul ve Antalya otel yatırımları için cazibesini sürdürürken, otel yatırımlarında Anadolu illerinin hızlı yükselişinin dikkati çektiği bildirildi.


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nden (TUROB) yapılan açıklamada, bu yıl toplam tutarı 3 milyar 354 milyon lirayı bulan 205 yatırım teşvik belgesinin 121'inin İstanbul, Antalya ve Muğla dışındaki illerde yapılacak oteller yatırımları için alındığı kaydedildi.


Son yıllarda turizmde çeşitlendirme çalışmalarına paralel Anadolu illerindeki otel yatırımlarında başlayan artışın hızlanarak sürdüğü belirtilerek, TUROB'un Ekonomi Bakanlığının Ağustos 2014 dönemine ait "Yatırım Teşvik Belgeleri" verilerinden hareketle hazırladığı raporun, otel yatırımlarının Türkiye genelinde yayıldığını ortaya koyduğu aktarıldı.


Açıklamada, rapora göre, Ocak-Ağustos 2014 döneminde Türkiye genelinde 49 ayrı şehirde yeni yatırım için teşvik alınırken, inşa edilmesi planlanan otel sayısının 205'e, yatak sayısının ise 53 bin 758'e yükseldiği, bu tesisler için...