25 / 04 / 2024

Anadolupark360com Davey Awards New York

Anadolupark360com Davey Awards New York

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünce hazırlanan www.anadolupark360.com web sitesi, New York da açıklanan 2014 Davey Awards´da "Turizm" kategorisinde "Altın Ödül" kazandı.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

YDA Group Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

YDA Group, Sign of the City Awards 2015’te 3 ödül birden aldı!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

Nef, Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Tahincioğlu, Sign of the City Awards’tan 2 ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.

Hafele, Sign of the City Awards'a sponsor oldu!

Kısa sürede gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonları arasında yerini alan “Sign of the City Awards”, 4 Kasım Çarşamba akşamı sahiplerini buldu. Şehrin en iyi gayrimenkul projelerinin yarıştığı etkinliğin sponsorları arasında Häfele yer aldı.

Primemall SivasPark, Sign of The City Awards ödülünü aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “ Sign of the City Awards 2015 ” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Sign of the City Awards 2015 ödüllerini kimler aldı?

Ulusal ve uluslararası platformda önemli bir yeri olan,Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Concord İstanbul, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni önceki akşam yapıldı. Törende Fikirtepe'deki 'Concord İstanbul' 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Sign of the City Awards 2015 sahiplerini buldu!

Hürriyet tarafından düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörü aktörlerinin yoğun katılım gösterdiği gecede 31 ödül sahibini buldu.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

Anadolupark360com Davey Awards New York Haberi

Anadolupark360com Davey Awards New York

Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi (IAVA) tarafından her yıl ABD´de 11 ayrı dalda düzenlenen Davey Awards, "yaratıcılıkta mükemmeliyet"i ödüllendirme amacını taşıyor.


Akademinin üyeleri arasında Code and Theory, Condé Nast, Disney, GE, Keller Crescent, Microsoft, Monster.com, MTV, Push., Publicis, Sesame Workshops, The Marketing Store, Worktank and Yahoo!, gibi kuruluşların üst düzey yöneticileri bulunuyor. Bu akademinin üyelerinin puanlandırması sonucu 70-89 puan arası alanlar “Gümüş Ödül”, 90 puan üstünde alanlar ise “Altın Ödül”ün sahibi oluyor. Yarışmaya bu yıl 4,000´in üzerinde katılım gerçekleşti.


Modern ve yenilikçi bir tasarım anlayışıyla hazırlanan www.anadolupark360.com sitesi ile; Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hizmetlerinin ziyaretçilere daha etkili biçimde tanıtılması hedeflendi. 


Göztepe 60. Yıl Parkı ve Sultanbeyli Gölet Parkı 360 derece gezilebilen, helikopter turuna çıkılabilen, gece-gündüz geçişleriyle, geçmişten günümüze fotoğraflarıyla...