20 / 04 / 2024

Ankara Besa Kule kiralama

Ankara Besa Kule kiralama

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay baza ve kule olmak üzere iki bloktan oluşan Ankara Besa Kule'de iş dünyasının tüm gereksinimlerinin karşılanacağını hatırlattı.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu!

İş GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ankara İş Kule kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO Ankara İş Kule kira değerleme raporu 2020!

İş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e (Ankara İş Kule) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Ankara İş Kule 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi'nde yer alan Ankara İş Kule değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bellis Kule ödeme koşulları!

Bellis Kule ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Ankara Keçiören'de ABM Group imzasıyla yükselen proje 111 ofisten meydana geliyor. 

Bellis Kule fiyatları 2018!

Bellis Kule fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesi Ankara Keçiören'de ABM Group tarafından inşa ediliyor. 

Bellis Kule'de 60 ay 0 faiz 0 peşinat! Yeni proje!

Bellis Kule, ABM Group tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçiriliyor. 111 ofisten meydana gelen projede inşaatın henüz yüzde 10-20'lik kısmı tamamlandı. 

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Ankara Besa Kule kiralama Haberi

Ankara Besa Kule kiralama


Ankara'da inşa edilen Besa Kule İş Merkezi'nde kiralamalar başladı. Projeyi hayata geçiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay baza ve kule olmak üzere iki bloktan oluşan Besa Kule'de iş dünyasının tüm gereksinimlerinin karşılanacağını hatırlattı. Besa Kule'de prestijli iş yaşamına adım atılacağını bildiren Bezci, "Besa Kule'de 68 ofis ve 6 mağazanın yer aldığı kulenin yanında 19 mağaza ve 36 ofisin bulunduğu yatay baza kısmı yer alıyor. Projenin yatay kısmında da hem kule hem de Çukurambar bölgesinin buluşma ve alışveriş merkezi ihtiyacı karşılanacak" dedi. Besa Kule'de kiralama sürecinin başladığını kaydeden Bezci, sınırlı sayıdaki ofis ve mağazaların kaliteyi arayanları beklediğini...