29 / 03 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesinden köy yollarına asfalt dökme çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesinden köy yollarına asfalt dökme çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına katılan ilçelerden, en ücra mahallelerine, köylerine kadar Başkent’i sıcak asfaltla donatmaya devam ediyor. Gökçek, “Seçimlerde ‘Yeni ilçe ve köyleri asfaltla donatacağız’ diye söz verdik, yerine getiriyoruz" dedi

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Ankara Büyükşehir'den 6 ilçede satılık 26 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut, Çankaya ve Mamak'ta bulunan 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 9 Şubat'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 136 milyon 875 bin 479 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 6 yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan ihtiyaçlara paralel olarak, Başkent'e yeni yaya üst geçitleri kazandırıyor.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden köy yollarına asfalt dökme çalışması Haberi

Ankara Büyükşehir Belediyesinden köy yollarına asfalt dökme çalışması

Ankara'nın yıllardır asfalt görmemiş tozlu, topraklı, taşlı köy yolları Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından  asfaltlanıyor, çizgileri çekiliyor ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Seçimlerde söz vermiştik. ‘Yeni ilçe ve köyleri asfaltla donatacağız’ diye. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.


Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere pek çok alanda sorumluluğuna dahil olan yeni ilçelerde büyük kalkınmalar gerçekleştirmek için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, bu ilçeler başta olmak Ankara’nın dört bir tarafına önce asfaltla elini uzatıyor.


Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanına yeni katılan ilçe ve mahalleler dahil olmak üzere, 2014 yılı Ocak ayından Ekim sonuna kadar toplam 4 milyon tondan fazla asfalt serimi yaparak, yeni bir rekora daha imza attı.


Asfalt çalışmaları için uygun hava koşullarıyla birlikte harekete...