26 / 04 / 2024

Ankara mahalleleri asfaltlanıyor mu

Ankara mahalleleri asfaltlanıyor mu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına katılan ilçelerden, en ücra mahallelerine, köylerine kadar Başkent’i sıcak asfaltla donatmaya devam ediyor. Gökçek, “Seçimlerde ‘Yeni ilçe ve köyleri asfaltla donatacağız’ diye söz verdik, yerine getiriyoruz" dedi

O ilde kiralar İstanbul ve Ankara ile yarışıyor! Nüfus arttı, konut stokları eridi! Acil 10 bin konuta ihtiyaç var!

Nüfusun artması ve konut stoklarının erimesi konut sayısının talebin altında kalmasına neden oldu. Özellikle o ilde, kira artışları oldukça hızlandı ve İstanbul, Ankara ile yarışır hale geldi.

Fahiş konut kiraları o ili de vurdu! İstanbul ve Ankara ile yarışıyor...

Yüksek kira sorunu neredeyse tüm ülkeye sıçradı. Yeni imar alanlarının yetersiz olması, bankaların kredi vermemesi konutta arz talep dengesini tepetaklak etti. O ilde ev kiraları büyükşehirlerle yarışıyor. İşte detaylar...

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Yeni konut projeleri en çok İstanbul'dan aranıyor!

Yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara'dan aranıyor. Hürriyet Emlak Projeland verilerine göre, ortalama 8.629 TL metrekare fiyatıyla İstanbul liste başında yer alıyor.

Yatırımcının hedefinde yeni konut projeleri var

Hürriyet Emlak Projeland verilerinden derlenen bilgilere göre yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara’dan aranıyor...

Zafer Yıldırım Yaşanabilir Ankara projesini anlattı!

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

DentGroup yeni kliniğini Ankara'da açıyor!

Türkiye'nin en çok şubeye sahip diş kliniği DentGroup, 15. kliniğini Ankara Çayyolu’ nda açıyor. 

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Bursa'da imara açılan yeni yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Demirtaş Mahallesi'nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

İskenderun Şehit Oğuz Yener Caddesi asfaltlanıyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde elektrik tellerinin yer altına alındığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Ankara mahalleleri asfaltlanıyor mu Haberi

Ankara mahalleleri asfaltlanıyor mu

Ankara'nın yıllardır asfalt görmemiş tozlu, topraklı, taşlı köy yolları Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından  asfaltlanıyor, çizgileri çekiliyor ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Seçimlerde söz vermiştik. ‘Yeni ilçe ve köyleri asfaltla donatacağız’ diye. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.


Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere pek çok alanda sorumluluğuna dahil olan yeni ilçelerde büyük kalkınmalar gerçekleştirmek için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, bu ilçeler başta olmak Ankara’nın dört bir tarafına önce asfaltla elini uzatıyor.


Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanına yeni katılan ilçe ve mahalleler dahil olmak üzere, 2014 yılı Ocak ayından Ekim sonuna kadar toplam 4 milyon tondan fazla asfalt serimi yaparak, yeni bir rekora daha imza attı.


Asfalt çalışmaları için uygun hava koşullarıyla birlikte harekete...