19 / 04 / 2024

ankara sofalocada ön talep

ankara sofalocada ön talep

Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi SofaLoc'da ön talep süreci başladı. Proje, kasım ayı içinde satışa sunulacak. TOKİ iştiraki Emlak Konul GYO'nun Ankara'daki ilk projesi olarak sunulan SofaLoca'da ön talepler toplanmaya başladı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya'nın 2021 gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Ankara Çankaya'nın değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Ziraat GYO'nun Ankara okulunun değeri ne kadar?

Ziraat GYO Ankara'da yer alan okulunun değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Ankara binasının değeri ne kadar oldu?

ÖİB 2025 yılı sonuna kadar 22 adet gayrimenkulün satışını yapacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, çok sayıda taşınmazı satışa sundu. Bu kapsamda Ankara, Aydın, Muğla ve Adana'da Hazine ile TEİAŞ'a ait 22 adet taşınmazın satışı 2025 yılı sonuna kadar yapılacak. 

Bendevi Palandöken: Ankara esnafı AVM fazlalığından şikayetçi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, Ankara esnafının AVM ve zincir marketlerin fazlalığından şikayetçi olduğunu söyledi.

Mansur Yavaş çılgın projesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Mansur Yavaş; "Bizim çılgın projelerimiz yok. Tek çılgın projemiz Ankara halkını zenginleştirmek" dedi...

Ankara Kadın Barınma Evi projesine onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı 60 yatak kapasiteli 'Kadın Barınma Evi' kararı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti.

Ankara Palas Cumhurbaşkanlığı Müzesi olacak!

Cumhuriyet döneminin Ankara’daki simgelerinden olan Ankara Palas'ın, Cumhurbaşkanlığı Müzesi’ne dönüştürülmesi için restorasyon çalışmalarına başlandı...

Ankara Konağı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Konağı'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Geleceğin Ankara’sı inşa edilecek!

Geleceğin Ankara’sını inşa edeceklerini söyleyen Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ‘2050 Ankara Vizyonu’ Projesinden bahsetti.

Kanal Ankara'nın ihalesi çok yakında!

Ankara halkının merakla beklediği ve 3 milyon metrekarelik alanı kaplayan Kanal Ankara projesinin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak...

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara davasını kazandı!

Yalçın Atlı tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya açılan dava şirket lehine kesinleşti ve dosya tamamıyla kapandı...

ankara sofalocada ön talep Haberi

ankara sofalocada ön talep

Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi SofaLoc'da ön talep süreci başladı. Proje, kasım ayı içinde satışa sunulacak. 


TOKİ iştiraki Emlak Konul GYO'nun Ankara'daki ilk projesi olarak sunulan SofaLoca'da ön talepler toplanmaya başladı. Emlak Konut GYO güvensiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığıyla geliştirilen SofaLoca projesi, kasım ayı içinde satışa sunulacak. Şehrin en hareketli bölgelerinden Eskişehir yolu üzerinde. Başkent Üniversitesi Kampusu'niin hemen yanında, Konutkent'in karşısındaki arsa üzerinde projelendirilen SofaLoca'da 150 lüks konut ve bunun yanında 6 adet ticari ünite de yer alıyor. SofaLoca'da akıllı ev anlayışının yanında çevreci donatılara da yer verildi. 18 bin 228 metrekarelik alanın yüzde 70'i, yemyeşil bitkiler, şelale ve süs havuza...