29 / 03 / 2024

antalya alanya inşaat projeleri

antalya alanya inşaat projeleri

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi...

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Antalya Selinus İnşaat işçi alacak 

İŞKUR, Antalya Selinus İnşaat'ın geçici olarak 6 işçi alacağını duyurdu. İlana göre son başvuru tarihi 29 Mayıs 2022 olacak.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Antalya'da 139.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de 139 milyon 799 bin 143 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

antalya alanya inşaat projeleri Haberi

antalya alanya inşaat projeleri

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi. Yücel, "Beldelerde ki ve merkezde ki bir kaç belediye mallarının tekrar ihalesi vardı, iyi bir katılım oldu alan arkadaşlarımıza da şimdiden hayırlı olsun. Bu hafta yapılan eğitim şenliklerinden dolayı tüm eğitici arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Gelecek haftaki öğretmenler gününü de şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu. Belediyeye yapılacak olan yeni atamalar konusuna değinen Yücel isimleri henüz belirlemediklerini önümüzde ki günlerde isimlerin netlik kazanacağını belirtti. 


Turizm sezonunu bitmesiyle birlikte başlayan inşaat ve restorasyon çalışmalarına değinen Yücel esnafın çalışmalara erken başladığını, inşaat sektörününde geçtiğimiz günlerde çalışmalara başladığını söyledi, Yücel, "Tabi inşaat sektörü açıldı ama çevre duyarlılığıyla ilgili, gerek gürültü kirliliği...