29 / 03 / 2024

Antalya ev fiyatları

Antalya ev fiyatları

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin Antalya'nın 2021 yılında 99 bin 3691 konut satışıyla dördüncü şehir olduğunu söyledi.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Türkiye'nin en çok konut satılan bölgesi oldu!

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

O şehirdeki ev fiyatlarına Kovid-19 göçü dopingi!

Konutta son bir yılda en çok prim yapan iller güney iller oldu. Kovid-19 salgını nedeniyle güneye göç arttı. Bu sebeple güney illerde konut fiyatları rekor seviyede arttı...

Antalya'da kiralık konut stoku kalmadı!

Antalya’da kiralık ev sıkıntısı yaşıyor. Konut kredilerine yapılan indirimde evlerin birçoğunun satılması ve hazırda konut bulunmaması kiralık ev arayan vatandaşı zora soktu. 

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Turizmin cennetinde emlak vurgunu!

Yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi Antalya'da yaz aylarında aniden artış gösteren satılık konutların fiyatları sonbaharda da artış trendini koruyor. Ancak fiyatlarda son birkaç ayda meydana gelen hızlı artış, emlak alış satışlarında ciddi bir durgunluğa yol açtı.

Antalya’da konut ve arsa fiyatları yatırımcıları şaşırttı!

Antalya’da hızla artan konut ve arsa fiyatları, uygun kredi fırsatından yararlanıp ev ve arsa almak isteyenleri şaşırttı. Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, “Fiyatlar bir anda 2 kat arttı” diye konuştu.

Yılın ilk çeyreğinde Antalya'da konut satışları arttı!

Antalya'da geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde 12 bin 800 konut satılırken, bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 28 artış ile 17 bin 798 konut satışı gerçekleşti.

Antalya'da doktor çifte 'evi boşaltın' diyen ev sahibine tepki!

Virüs, insandan önce insanlığı bitirdi. Ev sahibi Hasan Çiftçi, salgınla mücadele etmek için canlarını ortaya koyan doktor çifte, 17 Mart’ta ihtarname çekti. “Evimi 6 Haziran’a kadar boşaltın” dedi.

Yabancı konut yatırımcıların Antalya’ya ilgisi arttı!

ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, yabancılara konut satışında ilk sıralarda yer alan Antalya’nın virüsten etkilendiğini söyledi. Sert, satışlarda azalma olduğunu ve olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Adnan Saraç: 2020 gelmeden ev'lenin!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ev alacakların acele etmesi gerektiğini söyledi. Saraç, ''2020 yılında evler yüzde 50 zamlanacak” diye konuştu.

Antalya'da üniversitelinin kiralık ev çilesi!

Akademik yılın başlamasıyla Antalyalı öğrenciler kiralık ev arayışına girdi. Kültür Mahallesi'nde ev aramayı tercih eden öğrenciler, geçen yıla göre yüzde 30 oranında kira artışıyla karşı karşıya kaldı.

Yabancı yatırımcı Antalya'da ev'lendi!

Yabancıya konut satışında rekor kıran Antalya, İstanbul’dan sonra ikinci sırada yer aldı. Sektör temsilcileri, artışın geçen yıla oranla yüzde 10 seviyesinin üzerine çıktı.

Antalya'da daire çok, alan yok!

Antalya'da konut satışlarında ciddi bir düşüş başlarken, inşaat sektörü bu durumdan olumsuz etkilendi. Merkezde ve ilçelerde emlak satışları da fiyatları da düştü.

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları!

Sur Yapı imzası ile Antalya Kepez'de hayata geçirilen Antalya projesinin Turkuaz etabı ön satışa çıktı. İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları..

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslimlerin başlayacağı proje konum olarak Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yükseliyor. 

Sur Yapı Antalya ev fiyatları Şubat 2018!

19 bin konuttan meydana gelen Sur Yapı Antalya ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek proje tamamlandığında 70 bin kişi yaşayacak. 

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Sur Yapı Antalya ev fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya projesinde ilk 1.000 konut satışa açıldı. Peki Sur Yapı Antalya ev fiyatları ne kadar?

Kepez Sur Yapı Antalya ev fiyatları!

Kepez Sur Yapı Antalya ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya projesinde satılık dükkanların fiyatları ise 209 bin TL'den başlıyor...

Vali Konakları 2 Antalya ev fiyatları!

Vali Konakları 2 Antalya ev fiyatları 316 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Pal City Vali Konakları 2 projesi 2019'da tamamlanacak...

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları!

Pal City Vali Konakları Antalya ev fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları Antalya projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Antalya Vali Konakları ev fiyatları!

Antalya Vali Konakları ev fiyatları 2+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesinde teslimler 3 yıl sonra yapılıyor...

İnnovia 4 Beylikdüzü ev fiyatları!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi İnnovia 4 Beylikdüzü ev fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 85 bin liradan başlıyor.

Vadistanbul ev fiyatları!

Vadistanbul ev fiyatları 465 bin TL'den başlayarak, 2 milyon 258 bin TL'ye kadar değişiyor. Vadistanbul Evleri projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor...

Antalya ev fiyatları Haberi

Antalya ev fiyatları

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin Antalya'nın 2021 yılında 99 bin 3691 konut satışıyla dördüncü şehir olduğunu söyledi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, '2021 Yılı Değerlendirme, 2022 Beklentileri ve Piyasa Anketi Sonuçları' konulu düzenlenen toplantıda, kentin ekonomik verilerini ve hedeflerini paylaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çetin, 2020'de kente gelen yabancı turist sayısının 3,2 milyona ulaştığını belirterek, "Bu sayı 2021’de 9,1 milyonu buldu. Türkiye geneline baktığımızda geçen yıl yüzde 94'lük bir artış görülürken, Antalya'da yüzde 164'lük bir artış sağlandı. Rakip destinasyonlarımıza göre turist sayımız oldukça iyi. Antalya'nın turizm bakımından 2021'i çok iyi kapattığını söyleyebiliriz" diye ifade etti.

Geçen senenin konut satışı açısından da verimli bir yıl olduğunun altını çizen Çetin, konut...