29 / 03 / 2024

Antiva teslimleri

Antiva teslimleri

Ant Yapı Antriva projesinde yer alan villaların teslimleri hemen yapılıyor.Projede satışı devam eden villalar A tipi villa olarak tasarlandı. Antiva'da fiyatlar 972 bin dolardan başlıyor.

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi teslimleri yarın!

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi teslimleri yarın başlıyor. Toplam 172 tane dairenin yer aldığı projede teslim işlemleri 2 Ocak'a kadar devam edecek.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak!

Toplam 344 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak. Projede başvuru işlemleri 15 Ocak'a kadar devam edecek.

TOKİ Gaziantep Nizip teslimleri yarın gerçekleşecek!

TOKİ Gaziantep Nizip'te yer alan 344 konutluk Menderes Mahallesi konut projesi 5 Ocak'ta, 172 konutluk Fatih Sultan Mahallesi konut projesi teslimleri ise yarın başlayacak.

Beyzade Konağı projesinde daire teslimleri 2015 yılı sonunda!

Akyapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyzade Konağı projesi toplam 4 bin 384 metrekare alanda yükseliyor. Projenin yüzde 90' ni yeşil alana sahip. Beyzade Konağı projesinde daire teslimleri 2015 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti teslimleri başladı!

Toplam 110 tane konuttan meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti teslimleri başladı. Projedeki dairelerin teslim işlemleri 31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii konut teslimleri başladı!

Toplam 472 tane daireden meydana TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii konut teslimleri başladı. Projedeki konutların teslimleri 9 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

Demir Romance teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor. Daire fiyatlarının 285 bin TL'den başlangıç gösterdiği Demir Romance teslimleri ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor. Teslimlerin 9 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceği projede teslim işlemleri Ankara Mamak Yatıkmusluk Şantiyesinde yapılacak.

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Çekmeköy 216 Butik Plus Rezidans projesinde daire alanları 58 metrekareden başlıyor ve 148 metrekareye kadar ulaşıyor. Satışların devam ettiği 216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Kağıthane Premier Kampüs teslimleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis 2.etap satış süreci devam ediyor. 36 aya varan vade imkanı sağlayan Kağıthane Premier Kampüs teslimleri haberimizde bulunuyor.

AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

AB Yaşam Evleri'nde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 147 tane daireden oluşan proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Peki AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

Antiva teslimleri Haberi

Antiva teslimleri

Son 3 villanın satışı devam eden Ant Yapı Antriva projesi İstanbul  Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Proje teslimleri hemen yapılıyor. 


Ant Yapı Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Projede satışı devam eden villalar A tipi villa olarak tasarlandı. Antiva'da yer alan dairelerin alanları 323 metrekare ile 574 metrekare arasında değişiyor. 




Projede toplam 99 müstakil ve ikiz villa yer alıyor. Antiva'da tenis, telefon ve uydu TV sistemi, voleybol, basketbol alanları, internet bağlantısı yer alıyor. 



Ant Yapı Antriva iletişim;

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi:...