18 / 04 / 2024

arslanbey futbol sahası fifa standartlarındamı

arslanbey futbol sahası fifa standartlarındamı

Kentin her köşesini spor alanlarıyla donatma projesinde çok sayıda tesisi hayata kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında çim futbol sahası inşa ediyor...

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

Bursa Dutluca'da eski futbol sahası arsası kiraya verildi!

Dutluca altında eski futbol sahasının da bulunduğu arsa Ticaret ve Sanayi Odası’na 10 yıllığına kiraya verilecek.

Samsun'a 18 delikli golf sahası!

Samsun Büyükşehir Belediyesinin deniz üzerine dolgu yöntemiyle yaptığı 150 futbol sahası büyüklüğündeki 18 delikli golf sahasına bugüne kadar 1 milyon taş yerleştirildi.

Karşıyaka Efsaneleri Futbol Tesisi tamamlandı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi'nin Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa ettiği 2000 kişilik futbol sahasında sona gelindi. Tesisin Mayıs ayında açılması planlanıyor.

Diyarbakır'da mahalle ve okullarda 46 spor sahası inşa ediliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla kentin farklı mahallelerinde 24, okullarda ise 22 olmak üzere 46 basketbol, voleybol, tenis ve futbol sahası inşa edecek.

Muğla Karabörtlen'e 1.6 milyonluk futbol sahası!

Sporun ve sporcunun yanında olan, yatırımlarıyla spora verdiği önemi gösteren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karabörtlen Mahallesi’ne 1 Milyon 167 Bin TL’lik futbol sahası inşa ediyor.

Dilovası Çerkeşli Köyü'ne futbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası Çerkeşli Köyü’nde inşa ettiği Yurt futbol sahası tanıtıldı.

2016’da 25 bin futbol sahası genişliğinde inşaat yapıldı!

Türkiye'de 2016 yılı içerisinde toplam 202 milyon 232 bin metrekare inşaat yapıldı. Bu inşaatlar metrekare olarak yaklaşık 25 bin futbol sahasına eşit.

arslanbey futbol sahası fifa standartlarındamı Haberi

arslanbey futbol sahası fifa standartlarındamı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe Arslanbey’de yapımına başladığı futbol sahasının inşaatı hızla devam ediyor.


Kentin her köşesini spor alanlarıyla donatma projesinde çok sayıda tesisi hayata kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında çim futbol sahası inşa ediyor. Halen toprak zeminli sahanın tribünleri ve soyunma odaları çalışma kapsamında yenilenerek kullanılabilir hale getirilecek.


Futbol sahası, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından toprak zeminli çim yerine FİFA standardında sentetik çim sahaya dönüştürülüyor. Sahada gece müsabakaları için aydınlatma yapılıyor. Mevcut çelik tribün boyanarak koltuklar yerleştiriliyor. Tribünün çatı kaplaması da yenileniyor. Çelik tribünün önündeki eğimli alana şevli beton tribün yapılıyor. 68x105 ebadındaki saha 450 kişilik tribüne sahip olacak.



Kartepe...