24 / 04 / 2024

Astel Elektronik inşaat projeleri

Astel Elektronik inşaat projeleri

Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; tecrübesini inşaat sektörüyle yurt dışına taşıyor. Astel; inşaat şirketlerinin Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler’deki projelerine çözümler sunuyor.

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. kuruldu!

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu.

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kamil Ozan tarafından kuruldu.

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi Eyüpsultan'da İpek Güneş tarafından kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Astel Elektronik inşaat projeleri Haberi

Astel Elektronik inşaat projeleri

Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; tecrübesini inşaat sektörüyle yurt dışına taşıyor. Astel; inşaat şirketlerinin Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler’deki projelerine çözümler sunuyor.


Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; Panasonic, Christie, LG, Philips, BenQ, Orion, Prysm, Projecta, Stewart, Xpand, Gefen ve Lighthouse ürünlerinin ithalat, dağıtım ve pazarlama çalışmalarını yürütüyor. Kendi markası olan Claro ile LED ekran çözümleri sunan şirket, Lite-out markasıyla da projeksiyon perdesi üretiyor. 

Dev ekranlar kuruyor

Televizyon kanallarından hastanelere, sinemalardan alışveriş merkezlerine Türkiye’nin en bilinen markalarıyla çalışan Astel, şimdi tecrübesini inşaat sektörüyle birlikte yurt dışına taşıyor. Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle birlikte çalışan Astel, onların  Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki cumhuriyetlerdeki projelerine çözümler sunuyor. Astel Elektronik Genel Müdürü Tuğberk Büyükbay, “Bu alanda büyümek istiyoruz”...