20 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü kampanya

Astro Beylikdüzü kampanya

Dairelerin alanları 47 metrekareden başlayan ve 93 metrekareye kadar ulaşan Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Proje Batı Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı Astro Beylikdüzü Konutları'nın teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleşecek. Peki Astro Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Astro'da 40 ay sıfır faiz kampanyası!

Batı Yapı, Astro Beylikdüzü projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında firma, yatırımcılar için topraktan satışlarda 40 ay boyunca yüzde 0 faiz uyguluyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…Projede fiyatlar 160.000 TL’ den başlıyor.

Astro Beylikdüzü'nde 160 Bin TL'ye home ofis!

Astro Beylikdüzü'nde, 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı home ofis tipi sunuluyor. Proje, 2 blokta 42 office daire ve 9 dükkandan oluşuyor.

Beylikdüzü Ödül İstanbul peşinat kampanyası!

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasıyla cazip ödeme seçenekleri sunan Özyurtalr İnşaat Ödül İstanbul projesini Beylikdüzü'de inşa ediyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Viraİstanbul Beylikdüzü kampanya!

Viraİstanbul Beylikdüzü kampanya kapsamında, 0 ay vade farksız ya da konut kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor. İşte, Viraİstanbul Beylikdüzü kampanya detayları...

Beylikdüzü Kale Kent projesinde bir yıl ötelemeli kampanya!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde, “Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde!” kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Sağlıkkent kampanya detayları!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Sağlıkkent Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere özel ‘Çocuk Odası Bizden’ kampanyasını başlattı.

Astro Beylikdüzü'nde sosyal alanlar farklılık yaratıyor!

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış.

Astro Beylikdüzü satışları devam ediyor!

Batı Yapı 'nın Astro Beylikdüzü projesinde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80 'lik bir kısmı alıcılarla buluştu.

Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü Konutları 47 metrekare ile 93 metrekare arasında dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların teslimi Mart ayı civarında yapılacak.

Astro Beylikdüzü telefon!

Astro Beylikdüzü Konutları Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya...

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika...

Astro Beylikdüzü teslim tarihi!

Beylikdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçen Asrto Beylikdüzü projesi 1+1 ve 2+1 homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

Astro Beylikdüzü fiyat listesi!

Batı yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi Hürriyet Bulvarı’nda hayata geçiyor. Projede 1+1 ve 2+1 tiplerinde farklı homeofis daireler bulunuyor. Astro Beylikdüzü fiyat listesi haberimizde bulunuyor...

Astro Beylikdüzü kampanya Haberi

Astro Beylikdüzü kampanya

Daire fiyatları 160 bin liradan başlangıç gösteren Astro Beylikdüzü'nde toplam 42 adet home office ve 9 adet dükkan yer alıyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.


Astro Beylikdüzü 40 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Batı Yapı imzası taşıyan projede ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar yer alıyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Hürriyet Bulvarı'nda yükselen Astro Beylikdüzü Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daire tiplerinden meydana geliyor.


Astro Beylikdüzü Rezidans 'ta yer alan konutların büyüklükleri 47 metrekare ile 93 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin satış süreci devam ediyor. 


Batı Yapı Astro Beylikdüzü Evleri'nin ortak kullanım alanları arasında; tv – sinema odaları, şömine köşeleri, güvenlik hizmetleri, sunum odaları, çatı terası ve kafeteryası, bilardo ve hobi alanları,...