27 / 04 / 2024

ata demireri boşanmak nasıl etkiledi

ata demireri boşanmak nasıl etkiledi

Özge Borak, Ata Demirer 'le birlikte oturdukları evden taşındı. Ata Demirer bu durumda annesinin evine taşındı. Ata Demirer üzüntülü, Özge Borak'ın ise morali gayet yerinde gözüküyor.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Evin anahtarını ailesine veren eş için emsal karar!

Bir süredir geçimsizlik problemleri yaşayan çift, boşanmak amacıyla karşılıklı boşanma davası açtı. Tarafları dinleyen aile mahkemesi emsal niteliğinde bir karar verdi. 

Ataşehir'de riskli binalar yıkılıyor!

İstanbul Ataşehir Belediye ekipleri, ilçe genelinde riskli binaların yıkımı için çalışmalara başladı. Ekipler, dün sabah polisle birlikte geldiği mahallede 2014 yılından bu yana riskli, çürük raporu bulunan binalarda oturanların, evlerini boşaltmasını istedi.

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emre, Munise Gamze Gökmen ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'de riskli bina boşaltılırken arbede yaşandı!

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında bina sakinleri ve belediye görevlileri arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesini polis ekipleri engelledi.

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında arbede çıktı!

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartman riskli olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Olay sırasında bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Kibariye hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttı!

Ünlü şarkıcı Kibariye eşinin borçları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Kibariye’nin, hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttığı öne sürüldü.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak mal paylaşımı yapmadı!

2011 yılında evlenen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çifti haklarında asılsız haber yapan gazeteciye dava açtı Çiftin dilekçesinde, dava dilekçesinde, “Tuba Saylak, Onur Saylak’a ihanet etmemiştir. Boşanmak için vekalet vermemişlerdir. Mal paylaşımında bulunmamışlardır” ifadeleri yer aldı...

Mete Okay İnan ile Ebru Destan boşanıyor!

Eski manken Ebru Destan ile işadamı eşi Mete Okay İnan, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Destan 2.5 milyon lira tazminat isterken, İnan ise eşinin lüks yaşam peşinde olduğunu öne sürdü.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Ata Demirer Cihangir’deki evine kiracı bulamıyor!

Ünlü komedyen Ata Demirer, yaklaşık bir yıl önce boşalttığı Cihangir’deki boğaz manzaralı evine kiracı bulamıyor. Boğaz manzaralı lüks daire için aylık 10 bin lira kira isteyen Demirer evdeki eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştı.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

ata demireri boşanmak nasıl etkiledi Haberi

ata demireri boşanmak nasıl etkiledi

Ata Demirer ile Özge Borak'ın evliliği Nisan 2012'de başlayıp 12 Kasım 2014'te bitmişti. Özge Borak ayrılığın ardından birlikte oturdukları evden taşındı. Ata Demirer ise annesi Ayten Kaçar'ın Cihangir'deki evine kapandı.


Neredeyse her akşam yüksek sesle ayrılık şarkıları, aşk türküleri söylüyor. Dertli dertli klarnet çalıyor. Efkar dolu saatler bazen gece yarısına kadar sürüyor. Komşular rahatsız oldukları bu durum karşısında şimdilik sessiz. Nedenini de kendi aralarında şöyle konuşuyorlar: ''Ata boşandıığı için zaten üzgün. 'Gürültüden rahatsız oluyoruz' diye şikayete gidersek çok ayıp olur. Bırakalım içini döksün rahatlasın.'


Bu arada Show TV'deki 'Güldür Güldür Show'da oynayan Özge Borak'ın morali...