19 / 03 / 2024

Ataşehir içerenköyde yeraltı otoparkı mı yapılacak

Ataşehir içerenköyde yeraltı otoparkı mı yapılacak

Ataşehir İçerenköy Mahallesi, 3220 ada, 17 parsel ile 128 parsel arasında kalan tescil dışı alanın Zeminaltı Katlı Otopark Alanı'na alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor.

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ataşehir Belediyesi tarafından projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bildirildi. İşte DAP Ataşehir ile ilgili merak edilenler...

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Dap Ataşehir geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi Dap Gayrimenkul Geliştirme ile 16 Haziran'da imzalandı. 

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir içerenköyde yeraltı otoparkı mı yapılacak Haberi

Ataşehir içerenköyde yeraltı otoparkı mı yapılacak


Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3220 ada, 17 parsel ile 128 parsel arasında kalan tescil dışı alanın Zeminaltı Katlı Otopark Alanı'na alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Mayıs 2014 Perşembe günü askıdan indiriliyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27822 dosya numaralı imar plan tadilatını 17 Şubat 2014'te onaylamış ve 1 Nisan 2014'te ilanen askıya çıkarmıştı. 


Ataşehir İçerenköy'de yeraltı otoparkı hakkında detaylar için tıklayın!Ataşehir İçerenköy'de yeraltı otoparkı imar planı için