25 / 04 / 2024

atatürk bulvarının uzunluğu

atatürk bulvarının uzunluğu

İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan, Tarihî Yarımada'yı Beyoğlu yakasına bağlayan anayollardan biri olan 1,75 km uzunluğunda ki Gazi Bulvarı açılması için 700 parça emlak istimlak edilecekmiş.

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Ayasofya'nın müze olması için hazırlanan kararnamedeki Atatürk imzası sahte mi?

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ayasofya’nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin ve Atatürk imzasının sahte olduğunu ileri sürüyor, diğer uzmanlar ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtiyor. Danıştay 2 Temmuz’da konuya ilişkin nihai karar verecek. 

Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı mecliste!

Koronavirüs salgını nedeniyle Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li  Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'nın 2 milyon dolarlık pisti hastane oluyor!

Kapatılan ve kapatıldıktan sonra da kısıtlı biçimde faaliyet gösteren Atatürk Havalimanı’nın 2 milyar dolarlık pistlerine hastane yapılması tartışmaları da beraberinde getirdi.

DHMİ'den 'Atatürk Havalimanı salgın hastanesi' açıklaması!

DHMİ Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin, havalimanı operasyonlarını olumsuz etkilemediğini açıkladı. DHMİ'den yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nındaki pistlerin, İstanbul Havalimanı iniş kalkış operasyonlarını olumsuz etkilediği için devre dışı bırakıldığı belirtildi...

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı'nın hastaneye dönüştürülmesi için öneri!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok boş ve kapalı alanı bulunan Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici hastaneye dönüştürülmesini istedi…

 Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs hastanesine çevrilmesi için öneri!

Çin’de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı önlem çalışmaları devam ediyor. Önlem çalışmaları kapsamında " Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs hastanesine çevrilebilir mi?" önerisi ise dikkat çekti..

Atatürk Havalimanı tazminatı için ihale yapılmış!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması sebebiyle ödenecek tazminatı belirlemek için hizmet alımı ihalesi yapıldığı ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı'nın kapatılması nedeniyle ödenecek tazminat mecliste!

Atatürk Havalimanı'nın sözleşme bitiş tarihinden önce kapatılması nedeniyle işletmeci şirkete ödenecek tazminat bedeli meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

atatürk bulvarının uzunluğu Haberi

atatürk bulvarının uzunluğu

Unkapanı-Gazi Bulvarı

111 parça emlakin istimlak muamelesi tamamlandı.


Unkapanı'ndan başlayacak ve Şehzadebaşı'na kadar uzayacak olan Gazi Bulvarı üzerindeki istimlak muamelelerine devam edilmektedir.

Unkapanı'ndan Zeyrek'e kadar imtidad eden sahada istimlak edilmesi icap eden arsa ve binanın sayısı 381 parçadan 111'inin istimlak muamelesi tekemmül ettirilmiştir. 34 parçanın da istimlak muamelesine başlanmıştır. Gazi Bulvarı'nın açılması için 700 parça arsa ve bina istimak edilecektir.

Beyazıt'tan Koska'ya inen tramvay caddesindeki istimlak muameleleri tamamlanmıştır. Şimdiye kadar buradaki istimlaklara 275 bin lira sarf edilmiştir. 164 bina ve 11 arsa istimlak olunmuştur.


Kadıköy'deki istimlak...

Kadıköy'le Altıyolağzı arasındaki sahanın genişletileceğini ve buradaki binaların istimlak olunduktan sonra yıktırılacağını yazmıştık. Bu civarda Keresteciler tabir edilen bir adada 70 parça bina mevcuttur. Adada ki binaların istimlakine başlanmıştır. 50 kadar mal sahibine tebligat yapılmış, binaları tahliye etmeleri istenmiştir. 

Belediye...