19 / 04 / 2024

avanos Mutluluk Fidanı Projesi

avanos Mutluluk Fidanı Projesi

Nevşehir'in Avanos ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen Mutluluk Fidanı Projesi kapsamında, nikâh başvurusu yapan çiftlerden 2. inşaat ruhsatı başvurusunda bulunanlardan 10 çam fidanı talep ediliyor...

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Avanos Belediyesi'nden satılık arsa!

Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Avanos'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Büyük Avanos Hotel 36.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gızgayıt Sadıgova tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

Avanos Belediye Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşülecek!

Avanos Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısı Salı günü gerçekleştirilecek. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Avanos TOKİ’de 1 daire açık artırma usulü satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Avanos projesinde yer alan 1 adet konut açık artırma usulü satışa sunuldu.

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşulacak!

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

avanos Mutluluk Fidanı Projesi Haberi

avanos Mutluluk Fidanı Projesi

Avanos ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen Mutluluk Fidanı Projesi kapsamında, nikâh başvurusu yapan çiftlerden 2. inşaat ruhsatı başvurusunda bulunanlardan 10 çam fidanı talep ediliyor. Fidanlar, gelin ve damatlar ile inşaat sahipleri adına ilçedeki park ve bahçelere dikiliyor. 


Belediye Başkanı İsmet İnce yaptığı açıklamada, insanların ömürleri boyunca unutamayacakları önemli anlardan birinin de evlilik olduğunu belirtti. Nikâh için belediyelerine başvuran çiftlerin bu özel günlerini yüzlerce yıl yaşatmak adına Mutluluk Fidanı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ifade eden İnce, "Bize evlenmek için başvuran çiftlerimizden nikâh işlemleri sırasında istediğimiz evraklarla birlikte iki fidan talep ediyoruz. Bu fidanları da nikâh ve düğünlerin anısını hem yüzlerce yıl yaşatmak hem Avanos'a kalıcı bir miras bırakmak hem de gelecek nesillere anlamlı bir hediye vermek için genç çiftlerimiz adına ilçemizdeki yeşil...