24 / 04 / 2024

Avrasya Tünelinin geçiş ücreti ne kadar

Avrasya Tünelinin geçiş ücreti ne kadar

Avrasya Tüneli Projesi'nde tünel açma makinesi "Tırtıl" ile İstanbul Boğazı tabanının yaklaşık olarak İkinci metre altından toprağı kazması ve iç çeperlerin oluşturulmasıyla 850 metreye ulaşıldı...

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 31711 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

Lamprecht: Avrasya Tüneli harika bir iş!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, ''Avrasya Tüneli harika bir iş. Orada arkeolojik kalıntı bulunduğunda onları araştırdığınızı gazetelerden takip ediyordum, bence harika bir iş'' dedi. 

Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişler yıl sonunda başlayacak!

İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişlerin yıl sonunda başlaması bekleniyor.

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Avrasya Tünelinin geçiş ücreti ne kadar Haberi

Avrasya Tünelinin geçiş ücreti ne kadar


Kazlıçeşme ile Göztepe arasını 15 dakikaya indirmesi öngörülen Avrasya Tüneli Projesi'nde (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi) tünel açma makinesi "Tırtıl" ile İstanbul Boğazı tabanının yaklaşık 25 metre altından toprağı kazması ve iç çeperlerin oluşturulmasıyla 850 metreye ulaşıldı. Avrasya Tüneli'nin Haydarpaşa şantiyesindeki çalışmalar Anadolu Ajansı (AA) tarafından görüntülendi. Avrasya Tüneli, yoğun trafiğin etkili olduğu İstanbul'da yolculuk süresini önemli ölçüde azaltarak, Asya ve Avrupa yakaları arasında 100 dakikaya varan ulaşım süresini 15 dakikaya kadar indirmeyi amaçlıyor. Deprem ve tsunami gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olarak inşa edilen tünel, 13,7 metre kazı çapı bulunan tünel açma makinesi "Tırtıl" ile İstanbul Boğazı tabanının yaklaşık 25 metre altından toprağı kazarak ve iç çeperleri oluşturarak 850 metreye ulaştı.Toplamda 14,6 kilometrelik uzunluğa sahip olacak Avrasya Tüneli...