26 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent cihan inşaat

Avrupark Bahçekent cihan inşaat

İstanbul Avrupa Yakası Bahçekent'te yükselen Avrupark Bahçekent projesinde 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteye yer veriliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan inşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Bahçekent'te inşa edilen Avrupark Bahçekent'te 1.394 daire bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 3+1'ler 369 bin TL'ye! Nisan 2018'de teslim!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Avrupark Bahçekent projesinde toplam 1.394 konut bulunuyor.

Bahçekent Avrupark satış fiyatları!

Bahçekent Avrupark satış fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?

Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?

Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim!

Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan projede 1.394 adet konut ve 86 adet ticari ünite yer alıyor.

Avrupark Bahçekent Hoşdere iletişim!

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Bahçekent Hoşdere iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Proje yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor, 186 metrekareye kadar ulaşıyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent fiyat!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Resmi satışların 11 Nisan Cumartesi günü başlaması planlanan proje Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent Konutları nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Avrupark Bahçekent Konutları 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkacak. Proje Cihan İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları nerede?

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Konutları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Konutları 2017 yılında teslim edilecek. Bu ay sonunda satışa çıkacak olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Avrupark Bahçekent Evleri ne zaman teslim?

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent Evleri ne zaman teslim edilecek?

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent için ön talep toplamaya devam ediyor!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent için ön talep toplamaya devam ediyor. 1.380 konutun yanı sıra 72 dükkanın bulunduğu Avrupark Bahçekent için ön talepte bulunanlar fiyat avantajının yanı sıra öncelikli ev seçme fırsatından da yararlanacak.

Avrupark Bahçekent satılık daire!

Avrupark Bahçekent satılık daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor ve 165 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje toplam 787 bin 639 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat'ın yeni projesi Avrupark Bahçekent!

Cihan İnşaat'ın yeni projesi Avrupark Bahçekent 'teki daire alanları 60 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. Projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.

Avrupark Bahçekent telefon numarası!

Avrupark Bahçekent projesi, 2017 yılında teslim edilecek. Projede 1.380 tane daire, 72 tane dükkan bulunuyor. Avrupark Bahçekent telefon numarası 0216 499 18 01.

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent'te 25 milyon liralık rezervasyon!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'na Avrupark Bahçekent projesiyle katılan Cihan İnşaat, 25 milyon liralık daire rezervasyonu yaptı. Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 319 bin liradan başlıyor...

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent'te teslimler Nisan 2018'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 36 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent: Gerçek yıldızlar alırken kazandırır!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Avrupark Bahçekent'te 4+1'ler 445 bin TL'ye!

Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Bahçekent'te toplam 1.394 tane daire yer alıyor. Proje aynı zamanda 86 tane ticari birimide bünyesinde bulunduruyor.

Avrupark Bahçekent cihan inşaat Haberi

Avrupark Bahçekent cihan inşaat

Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Bahçekent projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İstanbul ilinin Bahçekent bölgesinde yükselen Avrupark Bahçekent projesinde  1.394 daire ve 86 adet ticari ünite bulunuyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.


3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta yükselen Avrupark Bahçekent projesi Silivri banliyö tren hattına, planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Daire alanlarının 68 metrekare ila 190 metrekare arasında değiştiği Avrupark Bahçekent projesinde toplam bedelin yüzde 25'i peşin ödendiğinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.


Avrupark Bahçekent projesinin ortak kullanım alanları arasında kafeler, restoranlar, spor alanları, gölet, cami ve piknik alanları, bankalar, etkinlik alanları, okullar, marketler, çim amfi,...