20 / 04 / 2024

Axis İstanbul ödeme planı

Axis İstanbul ödeme planı

Axis İstanbul paha biçilmez lokasyonu, modern ulaşım ağlarının sağladığı avantaj ile Çağlayan Adliyesi, Bakırköy Adliyesi ve Anadolu Adliyesi’ne ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Axis İstanbul'da 120 aya varan vade imkânı!

Axis İstanbul paha biçilmez lokasyonu, modern ulaşım ağlarının sağladığı avantaj ile Çağlayan Adliyesi, Bakırköy Adliyesi ve Anadolu Adliyesi’ne ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul satış ofisi!

Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan proje ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. 'Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde' kampanyasıyla satışları devam ediyor.

Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek!

"Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek" sloganıyla tanıtılan Bayrampaşa Axis İstanbul'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık mesafede bulunuyor.

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul satış ofisi!

Bayrampaşa Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Yüzde 10 peşinat ile ödeme yapılabilen Axis İstanbul ofis projesinde metrobüse 600 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanan Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Axis İstanbul ofisleri nerede?

Axis İstanbul ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul ofis fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Axis İstanbul ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Axis İstanbul A plus kampanya!

Axis İstanbul A plus kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Ofislerin 738 bin 302 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılını Aralık ayında yapılacak.

Axis İstanbul kampanyalı ödeme planı 2017!

Axis İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında faizsiz ve peşinatsız taksit imkanı sunuluyor. Axis İstanbul projesinde ofisler hemen teslim ediliyor...

Axis İstanbul ödeme koşulları!

Axis İstanbul ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ve faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor. Axis İstanbul'da ofis fiyatları 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı kapsamında peşinatsız ve faizsiz 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Axis İstanbul ofis fiyatı 2017!

Axis İstanbul ofis fiyatları 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor. Axis İstanbul'da peşinatsız, faizsiz ödeme avantajı sunuluyor...

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, faizsiz ödeme kolaylığı sunuluyor...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme şartları!

Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 352 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Axis İstanbul projesinde teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofisler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor. Sur Yapı projesi Axis İstanbul'da ofisler 887 bin TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kağıthane Axis İstanbul ödeme şartları!

Kağıthane Axis İstanbul'da ofislerin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı'nın projesi Axis İstanbul'da fiyatlar 887 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul'da yüzde 10 peşinat veya 48 ay 0 faiz!

Axis İstanbul projesinde yüzde 10 peşinatla ya da 48 ay 0 faizle taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Axis İstanbul'da ofislerin fiyatları 861 bin 964 TL'den başlıyor...

Axis İstanbul'da 48 ay vade farkı yok! 4 bin 705 TL taksitle!

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. 4 bin 705 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul'da 48 ay vade farksız ödeme avantajıyla!

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor.

Axis İstanbul'da 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı ve Holdig tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul Edirnekapı'da inşa ediliyor. Projede ofis ve alışveriş merkezleri satışa sunuluyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Axis İstanbul ödeme planı Haberi

Axis İstanbul ödeme planı

Sur Yapı  Axis İstanbul  ofis ve alışveriş merkezinde A plus ofisleri 48 ay vade farksız ödeme fırsatı ile alabilirsiniz. 


Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan  Axis İstanbul  Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.  Axis İstanbul  Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunuyor. Axis İstanbul’un yanı başında yer alan Bayrampaşa Metro İstasyonu’ndan Eyüp Meydanı’na yapılacak olan füniküler ile Bayrampaşa Metro İstasyonuna çok rahat ve kolay bir ulaşım sağlanacak. Ayrıca hizmete giren,...