29 / 03 / 2024

aydın altyapı sorunu

aydın altyapı sorunu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçelerde su ve altyapı konusunda yaşanan sıkıntıları tespit ettiklerini belirterek "İlçe belediye başkanları ile uyumlu bir şekilde çalışarak su ve altyapı sorunlarını gidereceğiz" dedi.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu seyahat süresini 1 saat 15 dakikaya düşürecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek." dedi.

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi yarın!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi 23 Temmuz'da!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesi 11 Haziran'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 9 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

aydın altyapı sorunu Haberi

aydın altyapı sorunu


Aydın'da Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin ilk koordinasyon toplantısı yapıldı. Kentteki 17 ilçede tespit edilen sorunların ele alındığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başkanlık etti. Toplantıda Başkan Çerçioğlu, ilçelerde yaşanan su ve altyapı sorunlarının çözüme kavuşturulması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nin kurulması sonrası kent genelinde proje ve uygulama açısından içmesuyu, yağmursuyu, kanalizasyon isale hatları, arıtma tesisleri, su deposu ilgili hizmetlerimizi önemsiyoruz. Bu hizmetler eksiksiz gerçekleşmesi noktasında tespit edilen sorunların çözülmesi için gayret ediyoruz. İlçe belediye başkanları ile uyumlu bir şekilde çalışarak su ve altyapı sorunlarını gidereceğiz" diye konuştu. 

Toplantıda belediye başkanlarının ilçelerinde yaşadığı sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçioğlu, ASKİ yetkililerinden sıkıntıların çözüme kavuşturulmasını istedi. 



Aydın Ses...