26 / 04 / 2024

Aydos Country son durum

Aydos Country son durum

Şehrin gürültü ve stresinden uzak doğa ile iç içe konumu, mimari özellikleri ve peyzajıyla büyük beğeni toplayan Aydos Country’de iki ara ödeme yapılıyor.

Aydos Country: Güne orman manzarasıyla başlamak çok kolay!

Gayrimenkulde 41 yıllık deneyimi, kalitesi ve güvenirliği ile yenilikçi konseptleri buluşturan Sinpaş GYO’nun Anadolu yakasında Sancaktepe’de geliştirdiği Aydos Country Projesi’nde sonbahara özel kampanya fırsatı başladı.

Sinpaş Aydos Country Rezidans nerede?

Dairelerin 2017 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 50 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Sinpaş Aydos Country Rezidans nerede?

Aydos Ormanı'nın eşsiz dokusu Aydos Country'de!

Aydos Tepesi’ne komşu Aydos Country Projesi’nde özel peyzaj mimarisi orman ekosistemi oluşturuluyor. Orman ağaçlarına kucak açan dokusu, dört mevsim açan mis kokulu çiçekleri ve iç bahçelerde yer alacak su ekosistemi ile doğayı evlere taşınacak.

Sinpaş Aydos Country'de 441 bin TL'ye 2 oda 1 salon daireler!

İlk etap teslimlerinin Mayıs 2017'de, ikinci etap teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi planlanan projede Sinpaş GYO imzası bulunuyor. Sinpaş GYO imzası taşıyan projede toplamda 900 daire mevcut.

Sinpaş Aydos Country'de 256 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire alanlarının 69 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede toplamda 900 daire yer alıyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Aydos Country projesinde ilk etap teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla! 2017'de teslim daireler!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den meydana geliyor. Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

Aydos Country ödeme tablosu!

Dairelerin 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Aydos Country konut projesinde toplam 900 adet daireye yer veriliyor. Proje Sinpaş GYO imzası ile yükseliyor. İşte Aydos Country ödeme tablosu...

Sancaktepe Aydos Country satılık!

Sancaktepe Aydos Country satılık dairelerin alanları minimum 67 metrekare olarak belirlendi. Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlayan proje 50 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Aydos Country'de lansman avantajı!

Aydos Country projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede lansmana özel avantajlar sunuluyor. İşte Aydos Country'de lansman avantajı detayları...

Aydos Country fiyatları ne kadar?

Aydos Coutry projesinde lansmana özel indirimler yapılıyor. 10 bin TL peşinatla ödemelerin yapıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Aydos Country fiyatları ne kadar?

Aydos Country son fiyat listesi!

Aydos Country Konutları Sinpaş GYO imzası ile 50 bin metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede 23 Nisan'a kadar geçerli yüzde 5 peşinat kampanyası uygulanıyor...

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın!

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country'de lansman avantajları için son 2 gün!

Sinpaş GYO imzası ile yükselen Sancaktepe Aydos Country'de lansman avantajları için son 2 gün. Toplam 900 adet daireden oluşan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son 2 gün!

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son 2 gün. Teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Aydos Country lansman avantajları için son hafta!

Aydos Country lansman avantajları için son hafta. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılacağı projede lansmana özel olarak konut fiyatları 243 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş GYO Aydos Country Evleri fiyat listesi!

Kartal'a 1 dakika uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Sinpaş GYO Aydos Country Evleri fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 284 bin 620 TL'den başlıyor.

Aydos Country Sancaktepe satılık daire!

İstanbul İl'i Sancaktepe bulunan proje toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 900 adet daire bulunuyor. Aydos Country Sancaktepe satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Aydos Country'de 284 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler 2017'de!

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde daireler 1+1, 2 +1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülüyor.

Sipaş Aydos Country'de 284 bin 620 TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. Projede daireler 1+1, 2 +1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Sinpaş Aydos Country ev fiyatları!

Sinpaş Aydos Country ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan proje 50 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Aydos Country Rezidans adres bilgileri!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Aydos Country Rezidans adres bilgileri kapsamında proje İstanbul İl'i Sancaktepe bulunuyor.

Sinpaş Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla! 236 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinpaş Aydos Country projesinde yer alan konut seçenekleri için peşinatlar 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimler Mayıs 2017'de yapılacak.

Sancaktepe Aydos Country Evleri fiyat listesi!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire tipleir 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Sancaktepe Aydos Country Evleri fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 284 bin 620 TL'den başlıyor.

Aydos Country son durum Haberi

Aydos Country son durum

Aydos Country,  isimlerini ormanın güzelliklerinden alan blok ve meydanları, doğadan ilham alan mimarisi, geniş balkonları ile Aydos Country, herkesi doğal yaşama komşu olmaya davet ediyor. 


Gayrimenkulde 41 yıllık deneyimi, kalitesi ve güvenirliği ile yenilikçi konseptleri buluşturan Sinpaş GYO’nun Anadolu yakasında Sancaktepe’de geliştirdiği Aydos Country Projesi’nde sonbahara özel kampanya fırsatı başladı.



Ormana komşu yaşam Aydos Country’de 

Aydos Country’de, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip 900 daire yer alıyor. Aydos Ormanı’nda görülen taş rengi, manolya rengi, kiremit rengi ve koyu yeşil yaprak rengi gibi tonlar mimaride kullanılırken Aydos’un bol oksijenli havasının daha fazla yararlanmak için bütün daire tiplerinde geniş balkonlara yer verildi. Projede evler, doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan country tarzı özel iç dekorasyonla teslim ediliyor. 


İsimlerini ormanın güzelliklerinden alan blok ve...