19 / 03 / 2024

Aydos Country teslim

Aydos Country teslim

Sancaktepe’de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country’de yaşam başladı.

Aydos Country projesi doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kentin keşmekeşinden sıkılanların doğa özlemini gidermek için emeklilik hayalleri kurmalarına gerek yok. Sinpaş'ın Aydos Country projesi orman huzurunu vaat ediyor.

Aydos Country Konutları fiyatları!

50 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Aydos Contry Konutları fiyatları dairelerin metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. 900 daireden meydana gelen projenin 2016 yılı Şubat ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

Aydos Country'de 250 konut ön satışlar ile satıldı!

Sinpaş 40. yılında Aydos Ormanı'na komşu yapıyor Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesinde 917 adet konutun 250'si ön satışlar ile şimdiden satıldı.

Aydos Country’de yaşam başladı!

Sinpaş GYO tarafından Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Aydos Country’de yaşam başladı. Hemen teslim sınırlı projede sadece yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatı sunuluyor.

Aydos Country'de teslimler Mayıs'ta başlıyor! Yüzde 5 peşinatla!

Sinpaş GYO’nun, Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country projesinde daireler Mayıs ayında teslim edilecek.. Siz de baharı; yalnızca yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olarak karşılayın, bir yıl boyunca bedavaya oturun.

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları!

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 422 bin 222 TL'den başlıyor. Aydos Country projesi Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Sancaktepe Aydos Country konut fiyatları!

Sancaktepe Aydos Country konut fiyatları 422 bin 222 TL'den başlıyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Aydos Country projesi Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Aydos Country Evleri satış fiyatları!

Aydos Country Evleri satış fiyatları 422 bin 222 TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş Aydos Country projesi 5 ay sonra teslim ediliyor...

Sinpaş Aydos Country teslim tarihi!

İstanbul’un Anadolu yakasında Sancaktepe’de konumlandırılan Aydos Country projesi Sinpaş GYO imzasıylainşa ediliyor. Sinpaş Aydos Country teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Aydos Country indirimli fiyat listesi!

Aydos Country indirimli fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor. Aydos Country projesi Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Aydos Country Sancaktepe'de 3 bin 300 TL taksitle!

Aydos Country Sancaktepe'de aylık taksitler 3 bin 300 TL'den başlıyor. Aydos Country Evleri projesi Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Aydos Country ile Aydos Ormanı yanyana!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Aydos Country projesi 10 bin TL peşinatla Ağustos'ta teslim edilecek. Sancaktepe'de yer alan proje hemen Aydos Ormanının yanı başında.

Sinpaş Aydos Country ödeme şartları!

Sinpaş Aydos Country Evleri'nde dairelerin satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Ağustos'ta teslim edilecek olan Aydos Country Evleri projesinde 10 bin TL peşinat veriliyor...

Aydos Country Rezidans teslim tarihi!

Aydos Country Rezidans teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

Sinpaş Aydos Country Rezidans nerede?

Dairelerin 2017 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan Aydos Country'de 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 50 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Sinpaş Aydos Country Rezidans nerede?

Aydos Country teslim Haberi

Aydos Country teslim


İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen ve değerlenen bölgesi Sancaktepe’de Sinpaş GYO’nun hayata geçirdiği Aydos Country’de yaşam başladı. Doğanın kalbinde zinde ve sağlıklı hayatın yeni adresi Aydos Country’de ev sahibi olanlar, yazın en güzel ve en keyifli anlarını burada yaşıyor. Aydos Country, başta 3+1 ve 4+1 daireler olmak üzere hemen teslim sınırlı sayıdaki dairede sadece yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatını en özel ödeme seçenekleriyle sunuyor.


Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirdiği yeşillikler içindeki Aydos Counrty’de ev teslimleriyle birlikte yaşam yepyeni güzelliklerle filizleniyor. Aydos Ormanı’na komşu şehrin gürültüsünden uzak ve modern country dekorasyon tarzı ile ön plana çıkan Aydos Country’de ev sahibi onlanlar; geniş bahçeli evlerinin tadını çıkarırken, oksijen yüklü tertemiz bir hava ve kuş...