17 / 04 / 2024

Aysel Aydemir

Aysel Aydemir

ABD’nin en büyük bankalarından Bank of Amerika, 276 milyon Dolar zarar açıkladı. 23.3 milyar Dolar olarak beklenen 2014’ün ilk çeyrek geliri beklentilerin altında kalarak 22.57 milyar Dolar gerçekleşti.

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Kripto para için yeni uyarı!

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, kripto paraların yüksek risk taşıdığını belirterek yatırım konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Agoliva İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agoliva İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Aydemir tarafından kuruldu.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Demirkaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya ve Mustafa Aydemir ortaklığında kuruldu.

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aydemir tarafından kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Aysel Aydemir Haberi

Aysel Aydemir

GCM Menkul Kıymetler Finans Editörü Aysel Aydemir  Bank of America’ya ilişkin analiz yazısı yayınladı. İşte o yazı;



ABD’nin en büyük ikinci bankası konumundaki Bank of America (BofA), bugün TSİ 14:00’te ilk çeyrek bilanço raporunu açıkladı.  2013 yılının ilk çeyreğine göre % 5 oranında düşüşle 23.3 milyar Dolar olarak beklenen çeyrek dönem geliri beklentinin altında kalarak 22.57 milyar Dolar gerçekleşti. Bankanın net zararı ise 276 milyon Dolar oldu. Hisse başına 0.05 Dolarlık kar beklentisi ise 0.05 Dolar zarar olarak gerçekleşti.  

Mevduatta rekor kırdı

Bankanın orta ve uzun vadede momentumunu oluşturacak rakamlar ise pozitif bir görünüme sahip. Toplam dönem sonu mevduat bakiyesi, önceki yılın aynı çeyreğine göre 38 milyar Dolar artışla aynı zamanda rekor olan 1.13 trilyon Dolar’a yükseldi.  Ayrıca üç aylık dönemde...