29 / 03 / 2024

Aziziye Belediyesi termal yatırım

Aziziye Belediyesi termal yatırım

Aziziye Belediyesi’nin KUDAKA destekli yaptırdığı 18 adet aile kabini hizmete giriyor. Başkan Orhan, ilçenin termal turizm potansiyeline önemli katma değer sunacak yeni yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Ilıca TOKİ projesindeki iş yerleri teslim ediliyor!

Ilıca'da yapım çalışmaları devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76'sı hak sahiplerine teslim edildi.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Erzurum'a Aziziye Millet Bahçesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente Aziziye Millet Bahçesi'ni kazandırdı.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kahramankazan Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediyesi, Kayı Mahallesi'ndeki termal otel ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Bursa Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Selçuk Hatun Termal Tesisi tamamlandı.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Konak Aziziye Semt Merkezi tamamlandı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Aziziye Semt Merkezi'ni tamamladı.

Aziziye Belediyesi termal yatırım Haberi

Aziziye Belediyesi termal yatırım


Aziziye Belediyesi’nin KUDAKA destekli yaptırdığı 18 adet aile kabini hizmete giriyor. Başkan Orhan, ilçenin termal turizm potansiyeline önemli katma değer sunacak yeni yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aziziye Belediyesi ilçeye yeni yeni bir termal yatırım daha kazandırdı. Mevcut tesislerin yanına yapılan 18 adet aile kabini tamamlandı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Yaklaşık 2 milyon lira bedelle yapılan aile kabinlerinin 650 bin lirasını ‘Termal Zenginlik Projesi’ kapsamında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) karşıladı.


Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçenin termal zenginlik potansiyelini harekete geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, yeni aile kabinlerinin bu noktada atılmış önemli bir adım olduğunu vurguladı. Göreve başladıktan sonra termal tesislerde bir dizi yenilikler yaptıklarının altın çizen Başkan Orhan, hizmet kalite ve standartının da yükseltildiğini vurguladı.


ORHAN: İLÇEMİZE VE HEMŞEHRİLERİMİZE...