19 / 03 / 2024

bafra doğalgaz verilecek mahalleler

bafra doğalgaz verilecek mahalleler

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 2 yıldan beri doğalgazın rahatlık ve konforunu yaşayan Bafralılara yeni yatırım müjdesi verdi. Şahin, Gazipaşa, Kemalpaşa ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde de doğalgaz yatırımlarına başlanacağını söyledi...

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Başvurusu onaylanan herkese PTT'den 2500 TL'lik destek verilecek! Doğalgaz destek ödemesi ne zaman başlıyor?

Kış ayının gelmesiyle beraber doğalgaz fatura destek ödemesinden faydalananlar doğalgaz desteği ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? sorusuna cevap arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek ödemesi ne zaman ödenecek?

Doğalgaz yardımı ne zaman yatar? Doğalgaz yardımı nakit mı verilecek?

Doğalgaz yardımı hakkında vatandaşlar havaların soğuması ile birlikte sormaya başladılar. İşte sorulan sorular ve yanıtları!

Doğalgaz yardımı hangi ayda verilecek? Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konulardan biridir. Doğalgaz desteği başvurusu yapan vatandaşlar, “Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? 2022 doğalgaz yardımı ne zaman? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımının ne zaman yatıracağı sorusu şu sıralarda sıklıkla araştırılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilenler!

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilecek? 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı çalışanların gündeminde yer alıyor. Çalışan vatandaşlar 1000 TL doğalgaz yardımına dair birtakım sorular sormaktadır. İşte o sorula ve yanıtlar!

Doğalgaz desteği kaç ay verilecek? Doğalgaz desteği her ay mı ödeniyor?

Doğalgaz desteği ödemeleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyenler, bu ödemenin detaylarını araştırıyor. Bu bağlamda pek çok soru yanıtını arıyor.

Doğalgaz yardımı nakit mi verilecek?

Doğalgaz yardımının nereye yatırılacağı, nakit mi verileceği yardım başvurusu kabul edilen vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilen detaylar!

2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz yardımı için açıklama geldi!

Sosyal Yardım Programı kapsamına alınan Doğalgaz yardımının ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. Peki 2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Kimler doğalgaz desteği alacak?

Doğalgaz desteğinin ne zaman verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Yardımdan yararlanmak isteyenler de doğalgaz desteğinin şartlarını araştırıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz desteği ödemeleri hangi tarihte yapılacak? Bin 150 TL doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek, kimlere verilecek?

Doğalgaz fatura yardımı için başvuruda bulunan vatandaşlar destek paralarının ne zaman hesaplarına yatırılacağını merak ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların meraklarını giderecek sorulara yanıt verdi. Peki Bin 150 TL Doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek, kimlere verilecek? İşte ayr

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet harekete geçti. Faturasını ödemekte zorluk çeken dar gelirli vatandaşlara elektrik ve doğalgaz faturası için yardım yapılacak.

bafra doğalgaz verilecek mahalleler Haberi

bafra doğalgaz verilecek mahalleler


Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’den 2 yıldan beri doğalgazın rahatlık ve konforunu yaşayan Bafralılara yeni yatırım müjdesi.


Samsun Bafra Belediye Başkanı yeni dönemle birlikte heyet kabullerine devam ediyor. Bu kapsamda Bafra ilçesi dahil olmak üzere Havza, Vezirköprü ve Ladik’te doğalgaz çalışmalarını yürüten Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen ve ekibi, Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bölge Müdürü Mustafa Sezen’e Deltagaz ekibinden Müşteriler Şefi Ömer Uysal, Yapım şefi Emre Şen, İşletme şefi Necmettin Erikci, Muhasebe şefi Remziye Alaca ve Burhan Sürül eşlik etti. 


Ziyarette doğalgaz çalışmaları konusunda Başkan Şahin’e kapsamlı bir rapor sunan Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen, ‘’Ekonomik ve çevreci bir yakıt olan doğalgaza Bafra halkının yoğun ilgi gösterdiğini, Bafra’ da bulunan konutların yüzde 64’ ünün doğalgaz...