29 / 03 / 2024

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ödül mü aldı

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ödül mü aldı

Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen ve farklı kategorilerde Süleyman Seba Ödülü'ne layık görülen isimler belli oldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 'En başarılı belediye başkanı' ödülüne layık görüldü.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'da 144 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mehmet Akif Bulvarı, 868 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Bağcılar'da 116.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 116 milyon 794 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den metro tepkisi!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü İBB'nin Sancaktepe Metro İnşaatı'na hafriyat döktüğünü öne sürerek tepki gösterdi. 

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ödül mü aldı Haberi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ödül mü aldı

“Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller” tarafından düzenlenen “Süleyman Seba Ödülleri” sahiplerini buldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, “Yılın Belediye Başkanı Ödülü”nü aldı.


Bahçeşehir Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine siyaset, iş ve basın dünyasından çok sayıda isim katıldı. Farklı kategorilerde yapılan değerlendirme sonucu başarılı bulunan isimler ödüle layık görüldü. Belediye Başkanları kategorisinde yapılan değerlendirmede Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da “Yılın Belediye Başkanı Ödülü”ne layık görüldü. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı adına ödülü Başkan Yardımcısı Sami Kılıç aldı.


Bağcılar...